Şimdi Ara

İTÜ Fizik Mühendisliği şartları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bu yıl 44 bin sıralama yapmış biri olarak bu bölümde her ne kadar zor olduğunu duysam da severek okumaya kararlıyım. Ama aklımda birkaç soru var. Severek okursan insanlar her bölümde kapılar açılıyor diyor. Bu bölüm de böyle bir bölüm mü ? Örneğin kimi insanlar burada Aselsan Havelsan gibi savunma sanayii kurumlarına yönelebiliyormuş ama ben çok göremedim açıkçası. Yanlış mı gözlemledim ? Kimileri yazılım sektöründe ilerleyebiliyormuş. Kimileri ise yurtdışında akademik hayatlarında ilerleyebiliyor veya fizikle alakalı kendi bölümlerinde çalışabiliyormuş. Açıkçası yurtdışı fikri benim de çok hoşuma gitti ancak ekonomik açıdan beni yoracak bir işmiş gibi geliyor(Malum şuanki kur şartları ve gelecekte olacaklar vs.) Siz bu bölümün geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yurtdışı imkanı olmasa bile İTÜ Fizik Mühendisliği bölümünden en azından yüksek lisansıyla beraber mezun olan bir insanın bu sektörde yer edinebileceğine inanıyor musunuz ? Cidden kafam çok karışık. Bu bölümde okuyan veya okumasa bile fikir edinmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokay1904 -- 10 Ağustos 2020; 1:10:7 >

• Oku kardeşim kendini geliştirirsen Cern'e bile gidersin hayırlı forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kerem Cankoçakyoutube
    Soru - Cevap (Öğrenciler İçin Tavsiyeler, Fizik Bölümü ve Üniversiteler Hakkında)
    https://www.youtube.com/watch?v=0jMxVMOjFUM&t=2s
    Kerem Cankoçakyoutube
    Fizikçi Ne İş Yapar?
    https://www.youtube.com/watch?v=D53McP1aitA

Bu videolar belki bir nebze yardımcı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Kimya Bölümü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.