Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIK İLE İLGİLİ SORULARINIZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl hazırlık okudum bu sene de bölüme geçicem. İtü tercihi yapanlar, hazırlık ile ilgili sorularınızı merak ettiklerinizi elimden geldiğince cevaplayacağım yazın bakalım.

• yolda bi turistle 10 dakika konuşabilir misin teklemeden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konuşurum ama turistin ana dili ingilizce ise onun kadar hızlı konuşamayabilirim

• bambayo B kullanıcısına yanıt
    Anadili ingilizce olanları dinlemek çok zor özellikle filmlerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günde kac saat calıstınız ve temeliniz nasıldı niye 1 sene okudunhz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt

temelim çok iyi değildi ama berbatta değildi. P1 P2 P3 P4 şeklinde 4 kur var. Ben girişte yapılan düzey belirleme sınavıyla p2 kuruna yerleştim. Toplam 2 tane prof oluyor dönem içinde bir ocakta bir d e haziranda. Ocaktakine girebilmek için ortalamam yetmedi çalışmıyordum sınavlara. Hazirandakinde ise salmıştım o aylarda online falandı ya dersler. Ağustosta yapılan proficiencyde geçtim yani bir kaç gün önce. Çok çalışmıyordum işte dediğim gibi keşke çalışsaydım ocakta geçseydim hazırlığı. Ama temeliniz falan yoksa korkmanıza gerek yok günde bir saat bile çalışsanız sınavı geçmek için yeterli hale gelirsiniz. Diğer üniversitelere kıyasla (boğaziçi,bilkent vs.) çok zor değil hazırlığı. Ama geliştiriyor ingilizcenizi.

• Sizce ingilizce konusunda sıkıntısı olmayan birinin İTÜ'de hazırlık okuması gereksiz mi? Mesela okumasa sosyallik anlamında çok geride kalır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • santa loves kids kullanıcısına yanıt

Hocam bence hazırlık sosyalleşme açısından yeni üniversiteye başlayan biri için harika. Direkt bölüme geçtiğinde yine arkadaşınız olur tabiiki ama hazırlıkta birçok farklı bölümden arkadaş bulabilirsiniz bu da ileride network açısından falan da fayda sağlayabilir. Bence 1 dönem hazırlık okumak çok bir şey kaybettirmez. İyiyse eğer ingilizceniz ocakta geçmek gayet iyidir ama siz bilirsiniz tabii ki direkt bölüme de başlayabilirsiniz eylüldeki sınavı geçip.

• Sonuçlar aciklandigina göre İtü'ye giren kardeslerim yazın bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.