Şimdi Ara

İTÜ hazırlıkta kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene üniversiteye başladım. Kasım ayında ailemin geçirdiği kazadan dolayı evime dönmek zorunda kaldım .Sonuç olarak devamsızlıktan kaldım. Profıcıency de tecrubeli olanlar bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğimi anlatabilir mi ? Maddi acıdan çok sıkıntı çektiğimizden şu an kurs uzak duruyor ama hem bi işe girip hemde kursa gidebilirim. Kursa gitmeden kazanabilir miyim sizce. Seviyem var yani oturup öğrenebilirim bi fizik mat olsa ama dilde o kadar tecrübeli değilim boşa kürek çekmek istemiyorum.

• Up
    Arkadaşlar öncelikle hedefim hazırlık sınavını atlamak. Sizce effortless gibi programlar kullansam yararı olur mu
  • hocam kendin duzenli calisabilirsen kursa hic gerek yok. okul kitaplarinda vardir yaninda onlari bitirip bir yandan ingilizce kitap film dizi ile vakit gecir. essay nasil yazilir ogren, profiency cikmis sorulari coz. buyuk ihtimalle gecersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk girdiğimde 70'le geçmiştim pek çalışmamama rağmen. Pek numarası olmayan bir sınav.

*Geçmiş senelerin sınavlarını önüne al ne yapmış bu adamlar bizden ne istiyor diye analiz yap.
    *Gramer, Reading konusunda Yalçın İzbul'un çok ucuza seti var onu tavsiye ederim. Hatta istediğin zaman mail atabilirsin çok cana yakın bir insandır.
    *Essay konusunda belli kalıpları öğrenmen gerek. Okula gidemediğin için 2 haftada bir essay yazsan temmuzda 15 üzeri bir notu rahatça alabilirsin.
    *Listening... Podcast siteleri var, bulabilirsin. Bilim, çevre, dünya problemleri konularında bir şeyler dinleyip not alsan şimdiden iyi olur.

newsinlevels.com sitesine de girersen hem okuma hem dinleme açısından faydalı olur.

Bu arada çalışmak istiyorsan çalış. Hem zamanını boşuna geçirmemiş olursun hem sınav hazırlığın düzene girer. Eğer boş kalırsan nasıl olsa çok zaman var deyip sınava çalışmayacaksın. Ailene de geçmiş olsun, Tanrı yardımcınız olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Saolun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YTÜ İktisat nasıldır?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.