Şimdi Ara

İTÜ hazırlıkta yazdığım ingilizce paragraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtu işletme muh kazandım bu sene, geçen hafta hazırlığı geçmek için essay istediler konusu sağlık mutluluk demek midir. Paragrafta yazdıklarımın özeti şöyleydi

Hayır getirmez. Çünkü ben sağlıklı bir insanım ama mutsuzum. Peki neden ? Benim param yok, ben fakir bir herifim(I am a poor guy). Geçen Nişantaşında geziyorum. Herkes mutlu. Çünkü adamlar zengin, zenginlik beraberinde mutluluğu da getiriyor. Sonra orada bir aynaya bakıyorum ve şok oluyorum. Çünkü kendimi göremiyorum ( i didnt saw my self). Nişantaşı sokakları beni siliyor orada. Ucube ve fakirleri istemiyor orada ( they dont want poor guy there)

Orada Alina Boz'u görüyorum. Çok mutlu oradan oraya koşup duruyor. Reklam çekimi heralde. O mutluydu çünkü zengindi (She is a rich guy)

En sonda da gündeme de vurgu yaparsam güzel olur diye düşünüp God save 3. Charles yazdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Seviye A1 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya İngilizce paragrafı görmeyi bekleyerek girdim.
    Disappointed.

Evet. Her zengin süper mutlu. Her gün mutlu. Hiç derdi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 2 Mart 2023; 20:58:58 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emreboss kullanıcısına yanıt

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İTÜ’de eskiden hazırlık b1 ile geçiliyordu artık a1 bile geçiyo gibi duruyor. Odtü teknik ünvlerin son kalesi olarak kaldı.

Edit: my self kısmında oturdum hüngür hüngür ağladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 3 Mart 2023; 14:2:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • I won itu business engineering this year, last week they asked for an essay to pass the preparation, does it mean health and happiness? The summary of what I wrote in the paragraph was as follows:

No, it won't. Because I am a healthy person, but I am unhappy. So why ? I ain't got no money, I'm a poor guy (I am a poor guy). I was walking in Nişantaşı last year. Everybody is happy. Because men are rich, wealth brings happiness. Then I look in a mirror there and I'm shocked. Because I can't see myself ( i didnt saw my self). Nisantasi streets erase me there. Freaks and don't want the poor there (they don't want poor guy there)

I see Alina Boz there. He's so happy he's running around. Advertising shoot. He was happy because he was rich (She is a rich guy)

At the end, I wrote God save 3. Charles, thinking it would be nice if I emphasized the agenda.

• este año gane el negocio de la itu, la semana pasada querian una prueba para pasar la preparacion el tema se refiere a salud y felicidad? El resumen de lo que escribí en el párrafo fue el siguiente:

No, no lo hará. Porque soy una persona sana, pero soy infeliz. ¿Entonces por qué? No tengo dinero, soy un tipo pobre (soy un hombre pobre). Estaba caminando en Nişantaşı el año pasado. Todos estan contentos. Porque los hombres son ricos, la riqueza trae felicidad. Entonces caliéntate en un espejo allí y no me sorprenderé. Porque no me puedo ver (no me he visto). Las calles de Nişantaşı me borran allí. No quieren a los monstruos y a los pobres allí (no quieren a los pobres allí)

Trabajando con Alina Boz allí. Está tan feliz de estar corriendo. Tirador publicitario. Era feliz porque era rico (Es un hombre rico)

Dios no lo quiera, nació Carlos III.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 3 Mart 2023; 14:21:6 >
  • ielts 2.5 nasi hocam

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    Cidden öyle hocam. 1 sezon altyazılı sitcom izleyen herkes geçiyor.

• okurken rüyadayım sandım

• Copypasta sandım

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten

• Lan bu benim metnim. Çalmış benden. Orijinalini linkini at buraya. Ben bulamadım

• Bu metni yazdığımda Elizabeth ölmüştü burdan anlayabilirsiniz çaldığını metnimin

• Bunu yazdığımda B1 kurundaydım. Şimdi B1+ ım

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Please search "Alina Boz" keywords in Google images. :)

• Fakirken daha mutluydum, daha az problemim vardi. Geciniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.