Şimdi Ara

İTÜ Kazananlar Nerede Kalacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ'yü kazanan arkadaşlar nerede kalacak paylaşırsanız iyi olur.. Yurtta kalacaksanız İTÜ'nün yurdundamı yoksa KYK'dan çıkacak yurtta mı kalacaksınız ?

• itü yurdunda kalmak için nereye başvuracağım kyk ile bir alakası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

itü yurdunda kalmak için nereye başvuracağım kyk ile bir alakası var mı?

+1773

takip
  • +1
  • Tam bilmiyorum ama olmaması lazım bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilir bizi bu konuda..
  • Bende İTÜ yü kazandım bu yıl İTÜ nün yurtlarında kalıcam. Kyk yla bi alakası yok diye biliyorum bunları İTÜ 2013 girişliler başlığında konuşmuştuk aslında oraya bakarsanız sorularınıza cevap bulabilirsiniz şuan mobilden girdiğim için link veremiyorum.kayıtlar şuan başlamadı. "Teoska" bu konularda bilgili ona sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda olana yurt çıkar mı beyler? Evim uzak, ölüm gibi hergün gitmek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar ben sınava seneye gireceğim ama bildiğim bir konu var,itüye götürdüler bizi oradakiler yurt hakkında -kyk- şehirdışına öncelik verildiği için istanbuldakilere yurt çıkmıyor dediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • itüyü kazanan arkadaşlar okulun yurtlarında kalmak istiyorsanız eylülde internet üzerinden form doldurmanız gerekiyor.itünün web sitesinde gerekli açıklama olacaktır.onun haricinde il dışından gelen herkese yurt çıkmıyor malasef.istanbul içinden gelenler hiç ümitlenmesin
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.