Bildirim
ITU kimya bolumumu, Yıldız Çevre Muh. mu???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar... -
Üniversite değil bölüm seç.
İkisi de saygın üniversiteler. -
mühendislik daha agır basıyor ama haklısın galiba neticede bölüm seçmek uni seçmekten daha mantıklı. Birde 2side adını kabul ettirmiş uniler. -
İş olanaklarını araştır, kimyager dolu piyasa her ne kadar İTÜ mezunu olarak öne geçebilirsen de, sonuçta bir risktir.
Sıralaman nedir tam olarak? Çevre yerine başka bölümler tutuyorsa,başka üniden yani, onu da düşün derim.
iki bölümün de sıkıntıları var çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeStAn_YaZaNvidia
İş olanaklarını araştır, kimyager dolu piyasa her ne kadar İTÜ mezunu olarak öne geçebilirsen de, sonuçta bir risktir.
Sıralaman nedir tam olarak? Çevre yerine başka bölümler tutuyorsa,başka üniden yani, onu da düşün derim.
iki bölümün de sıkıntıları var çünkü.
sıralama 36900 lerde muhendislik olarak çevre harita gibi muhlukler oluyor, o yuzden daha iii bir muhendislik dusunmuyorum bide istanbulda okuamayı düşündüğüm için alanım daralıyor. yoksa başka şehirleri yazacak olsam kimya müh falan tutabiliyor ama istanbul dışı olsun istemiyorum. 2 bölümünde sıkıntıları var derken neye göre diyorsun biraz daha açabilirmisin? -
çevre müh. bölümüyle ilgili konu açıldı. Yurt dışında master yapmadıktan sonra işsiz kalıyorsun. ama önü açık bir meslek sanırım -
dostum bence onlarin yerine itü jeodezi ve fotogrametri müh yaz bi alta da yildiz teknik jeodezi ve fotogrametri yaz veya yildiz teknik malzeme ve matalurji mühendisliginide düsünebilirsin bu meslekler bence o dediklerinden daha iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: sspartacuss
dostum bence onlarin yerine itü jeodezi ve fotogrametri müh yaz bi alta da yildiz teknik jeodezi ve fotogrametri yaz veya yildiz teknik malzeme ve matalurji mühendisliginide düsünebilirsin bu meslekler bence o dediklerinden daha iyi
jeodezinin çalışma alanları neler? Jeodezi seçersen TR de daha rahat iş bulursun diyorsun çevre muhe gore yani... ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: SieGeRRR
çevre müh. bölümüyle ilgili konu açıldı. Yurt dışında master yapmadıktan sonra işsiz kalıyorsun. ama önü açık bir meslek sanırım
önü açık derken? biraz daha açabilirmisin? Eğer bu kadar iş sıkıntısı olan bir bölümse bu kadar insan işsiz kalmak içinmi giriyor yaws, anlamış değilim -
Çevre Mühendisi olup nerede çalışıcaksın ? Jeodezi ve Fotogrametri (Harita Müh.) daha iyi gibi , kardeşimde tercih yapıyo onun için araştırdık , olumlu şeyler söyleniyo iş bulma hakkında , sanırım Türkiyede talebi karşılayacak kadar Harita mühendisi yokmuş , tabi güvenilir mi bilmem , temel mühendislikler (inşaat , makine , elektrik-elektronik ,endüstri) dışına sıcak bakmıyorum ben , ona göre tercihler yapıcaz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: gstrance
Çevre Mühendisi olup nerede çalışıcaksın ? Jeodezi ve Fotogrametri (Harita Müh.) daha iyi gibi , kardeşimde tercih yapıyo onun için araştırdık , olumlu şeyler söyleniyo iş bulma hakkında , sanırım Türkiyede talebi karşılayacak kadar Harita mühendisi yokmuş , tabi güvenilir mi bilmem , temel mühendislikler (inşaat , makine , elektrik-elektronik ,endüstri) dışına sıcak bakmıyorum ben , ona göre tercihler yapıcaz..
benimde pek jeodezi mezunu tanıdığım yok çevre mezunu bikaç tanıdıkla konuştum onlarda işinden memnun. Aslına bakarsan her meslekte işinden memnun olan ve olmayan var, işssiz olanda var. Bakacaz artık. Onemli olan kendini gelilştirmek galiba :D
-
çevre muh. yazma dıyenler cevre muhendısının ne yaptıgını bılıyormu? -
Atık su uzaklaştırma , su temizleme gibi pis işlerle uğraşıyo sanırım.. Ancak benim Çevre yazma dememin sebebi mesleğin kötülüğünden vs değil , ekmek paranı kazanıdığın , severek yaptığın iş güzeldir.. Ancak mezun olunca iş bulması , diğer mühendisliklere göre daha zor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X