YTÜ Komda tek prof kalmış akademik kadro az diye biliyorum. İTÜ'de çok daha fazla hoca vardı. Puanı ytü kom'a yeten birisi olarak soruyorum sizce bu bölümü ytüde okuyan kişilerin itüdekilere kıyasla ne kadar farkı olur? Tabi çoğu iş öğrencide o faktör de var fakat merak ediyorum düşünceleriniz nedir bu konuda? |
İTÜ KOM VS YTÜ KOM
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu artık doluluktan taşan devlet okullarında bence bölüm kontenjanı çok kritik. Çünkü okulun ve hocaların umurunda olmuyorsun, ders seçemiyorsun ,hocalara ulaşamıyorsun , bir sıkıntı olduğunda dekanlık takmıyor falan İTÜ kom bu sene itibariyle 80 kişi alırken YTÜ kom 130 kişi alıyormuş. Öğrenci değerini de etkiler bu diye düşünüyorum. Ama çok da önemli değil YTÜ'de paşalar gibi oku.
-
Baska secenegimiz yok 😢😢
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtu kom tokatlar
-
Ama yanlış anlaşılmasın ytü kom dan da çıkıp gayet güzel yerlere gelebilirsin . Savunma sanayi vs
-
Hocam itü tabiki daha iyi ama aradaki farkı soruyor sanırım arkadas
Evet onu sormuştum, karşılaştırma yapsak tabii ki itü daha iyi.
-
Kullanıcı adınızdan yola çıkarak soruyorum itüde mi kom okuyorsunuz
-
İtüde hocalara ulaşmak kolay. Yani en azından maillere bakma konusunda ÇOK hızlılar. Bir de ders arasında veya çıkışında da sohbete tuttuğunda çok samimiolan hocalarım da oldu itüde. Bazıları da bu yazdıklarımın tam tersi hani. İstisnalar da var yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım ytü de böyledir
-
Itu Kom hakkı rahmetine kavustu maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaang60 -- 10 Ağustos 2024; 20:38:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TR NİN TEK KOM BÖLÜMÜ 😎😎😎😎
Hocam isim değişikliği dışında müfredatta bir değişiklik oldu mu?
-
Gidiyor muyuz hocamm
-
Gidiyoz galiba hocam sizin siralama kaçtı
15 bindi gidiyoruz hocam bana ytü kom geldi
-
Hocam bana ehm geldi 11.6 ile hazirlikta gorusuruz
Oo hocam hayırlı olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X