Şimdi Ara

İTÜ METALURJİ Mİ YILDIZ MAKİNE Mİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayalimdeki üniversite itüydü ve istedigim bolum ise makineydi ancak malesef itü makine olmuyor
    itü metalurji mi yoksa ytü makine mi?

siz olsaydınız ne yapardınız?
    fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_77 -- 3 Ağustos 2010; 0:56:16 >

• metalurji için geniş ve iş olankları fazla olan bölüm diyorlar ama bir türlü anlayamadım şu mesleği.

istediğin bölüm makineyse ytü seç yıldız teknik çok mu gerisinde ki sence itünün ? geliştirirsen kendini itülüleri geçersin,iş hayatında.yıldız makina bir markadır ayrıca.tabii sen yinede araştır daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

metalurji için geniş ve iş olankları fazla olan bölüm diyorlar ama bir türlü anlayamadım şu mesleği.

istediğin bölüm makineyse ytü seç yıldız teknik çok mu gerisinde ki sence itünün ? geliştirirsen kendini itülüleri geçersin,iş hayatında.yıldız makina bir markadır ayrıca.tabii sen yinede araştır daha.

öncelikle yorumun için teşekkürler
    tabiki YTÜ de çok iyi bir üniversite ama liseye basladıgımdan beri gitmek istediğim üniversiteydi İTÜ ve hatta belki sacma gelecek ama boğaziçi veya odtü ye gidebileceğim bir puanda yapsam itüye giderdim diyebilirim o derece yani
  • Bence istediğin bölüme gitmek, istediğin üniversiteye gitmekten daha iyidir.Çünkü hayatın boyunca yapacağın bir meslek seçiyorsun Yıldız Teknik'te güzel bir yer.Ben olam üniversite yerine bölüme bakardım, tabiki karar senin.
  • up!
  • Ben yerinde olsam YTÜ seçerim hem kampüs hem de yer bakımında çok iyi bir üniversite,ve hocalarını çok övüyolar.Ayrıca rektör makinacı olduğu için çok büyük ayrıcalıklar var
  • Okumak istediğin üni değil de mesleği seçmen gerekir. YTÜ de kötü bir üni değil sonuçta nereyi yazarsan yaz iyi olacak. Ama senin yerinde olsam İTÜ Metalurji yazardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toclase39

Ben yerinde olsam YTÜ seçerim hem kampüs hem de yer bakımında çok iyi bir üniversite,ve hocalarını çok övüyolar.Ayrıca rektör makinacı olduğu için çok büyük ayrıcalıklar var

YTÜ deki cogu bölüm davutpaşaya hiç merkezi olmayan ölü mekana tasındı.Metalurji tasındı mı bilmiyorum ama kalan muhendislikler de 1 sene içinde tasınıyor.Yani yeni kampüs bok gibiymiş.
  • Kim diyor bok gibi?

Davutpaşa rulezz lan.

İtü metalurjiye girebiliyordum ama yazmamıştım. Yıldız elektrikteyim. Hangisini okumak istiyorsun önemli olan bu, meslek seçimi yap.

Makina ayrıca Yıldız Kampüste. Yakın zamanda taşınmaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Kim diyor bok gibi?

Davutpaşa rulezz lan.

İtü metalurjiye girebiliyordum ama yazmamıştım. Yıldız elektrikteyim. Hangisini okumak istiyorsun önemli olan bu, meslek seçimi yap.

Makina ayrıca Yıldız Kampüste. Yakın zamanda taşınmaz herhalde.

Hocam ben demedim zaten miş li mış lı konustum nerde okuduysam bok gibi diyorlar
    Bi kere semt olarak beşiktaş davutpaşaya 10 basar bunu hangi istanbulluya sorsan öyle der.Alıntısını yaptıgım arkadas besiktası kastedip cok iyi yerde dediği için öyle söyledim.Ne yani şimdi davutpaşa daha mı iyi ? Kampüsü biraz daha genişmiş ama önemli olan semt bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

quote:

Ben yerinde olsam YTÜ seçerim hem kampüs hem de yer bakımında çok iyi bir üniversite,ve hocalarını çok övüyolar.Ayrıca rektör makinacı olduğu için çok büyük ayrıcalıklar var

YTÜ deki cogu bölüm davutpaşaya hiç merkezi olmayan ölü mekana tasındı.Metalurji tasındı mı bilmiyorum ama kalan muhendislikler de 1 sene içinde tasınıyor.Yani yeni kampüs bok gibiymiş.

Hocam Davutpaşa kampüsü evimden 5 dk yürüyerek.Eski Askeri alan ne olacak :) Yeri çok güzel değil.Ama ben isterim taşınsın yakın en azından.Yıldız düşünüyorum da ..

• Artık Metrobüs var. 20-30 dakikaya Beşiktaş-Mecidiyeköy yaparsınız.

Davutpaşa'ya laf atanlarda oranın çilesini çekmiş, pantolonları çamura batmış şahıslar Artık öyle değil. Okul sürekli bir çalışma, yapım halinde. Güzelleşiyor kampüs. İmkanınız varsa gelin görün. Özellikle bu aralar cıvıl cıvıl ortalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

quote:

Davutpaşa tadilat bittiğinde harika olucakmış diye duydum ve ayrıca İsmail hoca rektör oldukça makinanın çoğu bölümü Beşiktaşda kalcak

• İTÜ hayalimdi diyorsun ama bu hayal 4 yıl sürecek seçeceğim meslekse bir ömür boyu senle olacak. Ben Makineyi öneririm ama tercih senin yine. Metalurji davutpaşada ama kampüs bence o kadar da kötü değil. İçinde Go kart pisti bile var
  • İTÜ Metalurjiyi seçerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.