Şimdi Ara

İTÜ Mezunlar-Gölet-Gök hangi yurt seçilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl Zonguldaktan İtü'ye geleceğim yurtları araştırdım ve bu 3 yurdu birbirine yakın buldum sizce tüm şartlar dahilinde(internet,tuvalet-banyolar-oda imkanları)hangisi seçilmeli bu yurtlarda kalanların tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezun - Gölet - gök

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sırayla diyorsunuz değil mi? Yanlış anlamadım umarım

• Evet hocam

• tavukdoner_651 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bir İTÜ'lü olarak merak ettim. Sebebini kısa da olsa açıklayabilir misiniz?
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Hocam mezun daha yeni. Gök'ün de kapasitesi çok az o yüzden.

• Bu geçtiğimiz yılın yurt ücretleri ve ben %10 zam bekliyorum, fiyatlar aynı kalsa bir nevi indirim olmuş olur.
    İTÜ Mezunlar-Gölet-Gök hangi yurt seçilmeli?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar 2019-2020 için böyle olacak. Zammı önceki dönemin sonunda duyuruyorlar zaten.

• Okul başlar başlamaz 13 bine yurt çıkma ihtimali var mıdır? (İstanbul'da değilim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttOS -- 25 Temmuz 2019; 0:19:26 >
  • yurt çıkması şans eseri olur itüde.her bölümden,bölüme ilk sırada giren öğrenciler arasından belirli sayıda seçilerek yurt kontenjanları oluşturuluyor.sıralamaya bağlı olarak yerleştirseler maden,jeoloji gibi bölümlere yerleşen adaylara yurt çıkma ihtimali yok.her bölüme eşit davranılarak kendilerince bir vizyon oluşturmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrisonun Kuklası -- 25 Temmuz 2019; 2:19:13 >
  • Hocam depozito ne kadar bilgi verirmisiniz ? varsayalım yurt çıktı ne kadar para gider ?
  • hocam göletteki arkadaşlarım hayatlarından gayet memnunlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GODZILLA

Hocam depozito ne kadar bilgi verirmisiniz ? varsayalım yurt çıktı ne kadar para gider ?
    Hocam sitede bulunabilecek şeyleri niye soruyorsunuz ki? Vardı yurtburs sitesinde duyurularda ne zaman açıklandığı da yazıyor geçen sene, fikir verir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.