https://twitter.com/ikoyuncu07 bu yüzden imkanınız varsa ya da burslu gidebiliyorsanız vakıf yazın diyorum. Şuanda bütün devlet üniversitelerinin hali budur. Siyasi değişim olmadan devlet üniversitelerinin düzelmesi imkansız. Tercih yaparken dikkat edin, eğer devlet üniversitesine giderseniz rektörünüz muhtemelen badem bıyıklı bir şeriatçı olacak, o rektörün size ne katacağını da tahmin ediyorsunuzdur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novalis -- 5 Mayıs 2021; 14:11:7 > |
İTÜ'NÜN REKTÖRÜ KADİR MISIROĞLUNU ANMIŞ?
-
-
-
-
Şuanda tüm devlet okulları öyle.
-
Adamın eğitimi baya iyi sanırım lakin bizim yargıladiğimiz durumu neden seçti ya da kişiliğinin ne kadar onune geçmiş onu da düşünmek lazım.
Adam itu'nun rektörü olabilmek için bu yolu seçtiyse bence çok mantıklı sonuçta burda işler böyle yürüyor
Itu'ye yaptigi yararlar ya da verdigi zararlar da göz onune alinmasi gerek elestirmek icin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğin gibiyse bile böyle ikiyüzlü adamdan ne yarar gelir. Yarın İTÜ'nün kampüsünü beğendim cumhurbaşkanlığı ofisi yapacağım dediklerinde rektör de emredersiniz deme yolunu seçerse görürüz mantığını.
-
Bütün eğitimli insanların muhalif olduğunu zannediyorsun sanırım.
Muhammed Şahin İtü'den ayrıldığından beri okulun prestiji düştü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bütün egitimli kişilerin muhalif olduğunu düsünmüyorum ama bütün egitimli insanların şuanki durumu görmesi gerektiğini düşünüyorum
Egitim siyasi düşünceyle kıyaslanamaz öyle hissettirdiysem kusuruma bakmayın bilakis hiç öyle düşünmem
asıl mevzu itü değil, duruma genel bakın. Diğer üniversiteler daha beter, bunlardan biri de boğaziçi.
-
Zaten belirttiğim düşüncemde de kişiliğinin ne kadar önüne geçmiş bakilmasi gerek dedim
Beter olduğu hakkında ben de sizinle hemfikirim lakin elimizden bir şey gelmiyor
Rektör olmadan önce kendi belirttiği siyasi bir görüş okulun değerini değiştirmez. Ben de siyasal İslamcıları sevmiyorum ama İTÜ kıymetli hocalar ve öğrenciler barındırıyor. Rektör her ne kadar Ak olsa da kendi alanında donanımlı birisi. Okulu karalamaya gerek yok ne yani bu hoca rektör oldu diye kalite mı düştü veya Melih Bulu Boğaziçi rektörü oldu diye kalite mı düştü. Önemli olan eğitim. Keşke rektör bu tarihçi diye geçinen deliye vefat mesajı atan birisi olmasaydı ama şimdilik yapacak bir şey yok.
Muhalif olmayıp eğitimli olan torpillidir.
-
Evet düşüyor. Bırakın bu saçmalıkları rektörden size ne dersinize bakın işlerini. Rejim özerk olması gereken üniversiteye kadar baskı yaparsa kalite falan diye birşey kalmaz ortada.ilk 100 gören odtü ilk 500 görse sevinecek duruma geldi bu da nedense rektör değişimi ve iktidar baskısının arttığı dönemde gerçekleşti ne tesadüf değil mi? Yoksa Z kuşağı tiktokçu olduğu için mi düştü bu duruma odtü :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 5 Mayıs 2021; 16:21:49 >
anam anam,ne haldeyiz biz ya.Atama laf eden adamın ölüm yıl dönümünü kutluyoruz. Ben bu akplilerin bir kere ATATÜRKÜN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNÜ bu kadar içtenlikle kutladıklarını görmedim yazıklar olsun ya
-
Sinirlerim çok bozuluyor...
Bana üstadını söyle, ben de sana bir bok olmadığını söyleyeyim.
Sabanci üniversitesi diye bir üniversite oldugunu bilmeyen en az 60 milyon insan vardir turkiyede
hocsm bu olay zaten 2019 un ve itude odtude yıllardır bu gorusler var.zaten itu ve odtuyu iyi vakıflardan daha kotu bir tercih yapan da bu ben olsam ben de vakıf secerim.ama bu olaylar yıllardır oldugu icin zaten sıralamalar degismez.
ayrıca vakıfların artması imkanı yok cunku uzaktan egitim var artık.vakıfların sagladıgı avantajlar yok neden secsin insanlar.bu sene köklü devletler ve ceng ozelinde bir artıs bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sabanci üniversitesi diye bir üniversite oldugunu bilmeyen en az 60 milyon insan vardir turkiyede |
Benzer içerikler
- apotemi problemler zor mu
- emre kaçar nvidia
- 11.sınıf matematik soru bankası önerileri
- hacettepe ne demek
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X