Şimdi Ara

İTÜ TERCİHİM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf4 sıralamam 39binlerde itü meteroloji müh.(ingilizce) düşünüyorum yoksa 2.seneye kalacam biraz bilgi aldım üni. sitesinden ama imkanlarına pek bakamadım nasıl özelde iş bulunuyor mu yada devlette iş imkanları ve maaşları nasıl

• yukarı
  • boşver meteorolojiyi devlet meteoroloji işleri genel müd.de çalışırsın başka nerde çalışcanbenimde senden biraz düşük sıralamam 2.seneye beklicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

boşver meteorolojiyi devlet meteoroloji işleri genel müd.de çalışırsın başka nerde çalışcanbenimde senden biraz düşük sıralamam 2.seneye beklicem

haklısın dostum :D ama itü olunca
  • Özelde iş yok belki ama ama devlet buranın mezunlarını direk olarak alıyor.
  • Bu bölüm hakkında iyi şeyler söylenmiyor açıkçası. Bir de "yatay geçişçilerin mekanı" deniliyordu.

Yatay Geçiş riskine girip tercih etmenizi de pek önermem, yine de sen bilirsin. Ancak benim önerim, bu yıl tercih etmek zorunda değilsen, daha iyi bir yer için tekrar hazırlanman. Ha, bu da riskli değil midir? Evet; ancak Yatay Geçiş kadar risk taşıdığını sanmıyorum. Zira derslere de, sisteme de aşinasın.

CNN Türk'te hava durumu sunan Bünyamin Sürmeli de bu bölümden mezun ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Bu bölüm hakkında iyi şeyler söylenmiyor açıkçası. Bir de "yatay geçişçilerin mekanı" deniliyordu.

Yatay Geçiş riskine girip tercih etmenizi de pek önermem, yine de sen bilirsin. Ancak benim önerim, bu yıl tercih etmek zorunda değilsen, daha iyi bir yer için tekrar hazırlanman. Ha, bu da riskli değil midir? Evet; ancak Yatay Geçiş kadar risk taşıdığını sanmıyorum. Zira derslere de, sisteme de aşinasın.

anladım ben bu sene kalmayı düşünüyodum zaten 39binlerde doğru dürüst müh. yok inş. seneye İTÜ Makine gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetss_33

quote:

Bu bölüm hakkında iyi şeyler söylenmiyor açıkçası. Bir de "yatay geçişçilerin mekanı" deniliyordu.

anladım ben bu sene kalmayı düşünüyodum zaten 39binlerde doğru dürüst müh. yok inş. seneye İTÜ Makine gelir

Tekrar hazırlanmanın bazı avantajlarının bilincinde olup, en verimli şekilde yararlanırsan ve önceki yıla göre daha çok üstüne gidersen, mümkün. :) İstemediğin bir yere, sırf üniversite etiketinden dolayı gitmeni önermem.

• Sırf yazmış olmak için yazma, ayrıca sadece İtü'den mezun verse bile tüm mezunlar iş bulamaz.Girersen pişman olursun bence.İlla ki tercih yapmak istiyorsan başka üni'leri, kafanda meslek varsa onları düşün.
  • quote:

quote:

boşver meteorolojiyi devlet meteoroloji işleri genel müd.de çalışırsın başka nerde çalışcanbenimde senden biraz düşük sıralamam 2.seneye beklicem

aynenbence gitme bu sene gidersen de geomatiği önerebilirm.bende 1 sene itü elektronik haberleşme için kasıcam

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093 boşver meteorolojiyi devlet meteoroloji işleri genel müd.de çalışırsın başka nerde çalışcanbenimde senden biraz düşük sıralamam 2.seneye beklicem
    aynenbence gitme bu sene gidersen de geomatiği önerebilirm.bende 1 sene itü elektronik haberleşme için kasıcam
    kararımı verdim bende itü makine için 1sene daha kascam

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık: Bu bölüm hakkında iyi şeyler söylenmiyor açıkçası. Bir de "yatay geçişçilerin mekanı" deniliyordu. Yatay Geçiş riskine girip tercih etmenizi de pek önermem, yine de sen bilirsin. Ancak benim önerim, bu yıl tercih etmek zorunda değilsen, daha iyi bir yer için tekrar hazırlanman. Ha, bu da riskli değil midir? Evet; ancak Yatay Geçiş kadar risk taşıdığını sanmıyorum. Zira derslere de, sisteme de aşinasın. CNN Türk'te hava durumu sunan Bünyamin Sürmeli de bu bölümden mezun ayrıca.
    Tekrar hazırlanmanın bazı avantajlarının bilincinde olup, en verimli şekilde yararlanırsan ve önceki yıla göre daha çok üstüne gidersen, mümkün. :) İstemediğin bir yere, sırf üniversite etiketinden dolayı gitmeni önermem.
    meterolojiyi araştırdım özelde hiç iş bulamıyomuş devlette belli başlı yerlerde ancak buluyormuşsun en iyisi 2.sene şöyle iyi bir kasmak gerekiyor inş. yapacam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetss_33 -- 26 Temmuz 2011; 17:45:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.