Şimdi Ara

itunes çalışmıyo!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni ipod nano aldım we itunes ı yükledm ancak itunes çalışmıyo itunes tan nefret ediyorum..

• çalıştıramatıp neden programlardan nefret ediyosunuz ki, onun suçu değil, senin suçun
  • arkdaşım i tunesi nasıl çalıştıramadın biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim çünkü ipodlara müzik atmak biraz uğraştırıyo bende ipod kullanıyorum biraz daha ayrıntılı bi açıklama yaparsan yardımcı olurum.
  • bence itunes u yeniden yükle eğer itunes u kullanmayı öğrenirsen çok özellikli nbasit ve güzel bir program olduğunu görürsün ama aynı zamanda ipod tuzağı itunes yükleyen bütün tanıdıklarım kronik olrak ipod almak istedi nitekim bende öyle yaptım sonunda dayanamadım ipod aldım bir arkadaşıma daha aynı şey oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

çalıştıramatıp neden programlardan nefret ediyosunuz ki, onun suçu değil, senin suçun

itunes ı daha once 1000 kere yukledm ve calıstırdm bnu blmeni istermancak pc me format atıldı we şimdi çalışmıyo program yüklenio ama üstüne tıkladığımda açılmıo yoqsa şarkı atamama gbi bi derdim yoq

• quote:

Orjinalden alıntı: ___YgT__

quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

çalıştıramatıp neden programlardan nefret ediyosunuz ki, onun suçu değil, senin suçun

itunes ı daha once 1000 kere yukledm ve calıstırdm bnu blmeni istermancak pc me format atıldı we şimdi çalışmıyo program yüklenio ama üstüne tıkladığımda açılmıo yoqsa şarkı atamama gbi bi derdim yoq

dedıgın problem bana bıraz mantıksız geldı ama sen programı kaldırıp yenıden yuklemeyı dene tekrar

• herkese teşekkr ederm..problemi hallettm prob.p c de miş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows uygulamaları açılmıyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o nasıl bi problemmiş acaba
  • arkadaşlar bende lanet ipod ailesine katıldım.. apple sitesinden yeni sürümü indirdim.. kurdum. fakat. masaüstündeki kısa yolu tıklayınca hata veriyor... lisansla ilgili bi problem olabilrmi? cihazla beraber gelenler sadece kulaklık ve usb kablosu.. el kitabında programı siteden indirmekten bahsediyo başka da bişe yok.. uyuz oldum ya.. problem tanıdıksa bi el atınız ..
  • arkadaşımın da benzer bir problemi var, itunes açılırken hata veriyor ve açılmıyor. nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___YgT__

herkese teşekkr ederm..problemi hallettm prob.p c de miş

nası duzeldı anlatsaydın ara sıra kardesım de de oluo ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.