Şimdi Ara

İtunes cep t paracard acigi yakaladim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dun bankamatige sadece 5 tl attim karta icindede 90 kurus gibi bir meblag vardi toplam 6 tl diyelim.Dun tefondan itunes hesabima girdim ve 4 tane 0.99 dolarlik oyun aldim para hesabimdan sadece 2 tl gitti az once ise 7 dolarlik oyun indirdim 2 tane ve paracard 4 tlde duruyor ben bu isi anlamadim beyler

• itunes hemen çekmiyor çünkü ücreti
  • Bu cep tparacard ekstre gibi biseyde yok amac zaten yukledigin kadar harcama yapmak itunes da boyle
    Bir hata mi var?
  • iTunes provizyon alıyor önce sonra parayı çekiyor. Bir kaç güne yada bir kaç saat sonra iTunes ödeme ekranına yönlendirir uygulama indirmek istersen :) O meblayı ödemediğin sürece asla ne güncelleme yapabilirsin yada uygulama indirebilirsin :) -Zira bir açık değil aksine daha çok uygulama indirsin ki bende bu parayı alayım nasılsa mahkum demeye getiriyor işin kısası ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

iTunes provizyon alıyor önce sonra parayı çekiyor. Bir kaç güne yada bir kaç saat sonra iTunes ödeme ekranına yönlendirir uygulama indirmek istersen :) O meblayı ödemediğin sürece asla ne güncelleme yapabilirsin yada uygulama indirebilirsin :) -Zira bir açık değil aksine daha çok uygulama indirsin ki bende bu parayı alayım nasılsa mahkum demeye getiriyor işin kısası ...

• quote:

iTunes provizyon alıyor önce sonra parayı çekiyor. Bir kaç güne yada bir kaç saat sonra iTunes ödeme ekranına yönlendirir uygulama indirmek istersen :) O meblayı ödemediğin sürece asla ne güncelleme yapabilirsin yada uygulama indirebilirsin :) -Zira bir açık değil aksine daha çok uygulama indirsin ki bende bu parayı alayım nasılsa mahkum demeye getiriyor işin kısası ...

Cok mantikli:D peki mesela o itunes hesabini bidaha kullanmazs baska hesap acarsam
  • Yanılmıyor ve yamulmuyorsam iMei ve Seri numara değişmediği için Apple bunu fark ediyor ve ödeme sayfasına yönlendiriyor yine. Yeni hesap'ta tırt olabiliyor bilgiğim kadarıyla ;)

-Hatalı bilgi ise düzeltin diğer arkadaşlar. Benim bildiğim bu yönde...
  • quote:

Yanılmıyor ve yamulmuyorsam iMei ve Seri numara değişmediği için Apple bunu fark ediyor ve ödeme sayfasına yönlendiriyor yine. Yeni hesap'ta tırt olabiliyor bilgiğim kadarıyla ;)

Yani bir yil kadar odemesem tek sikinti yeni uygulama ve guncellestirme indirememek olur dimi
  • quote:

Yanılmıyor ve yamulmuyorsam iMei ve Seri numara değişmediği için Apple bunu fark ediyor ve ödeme sayfasına yönlendiriyor yine. Yeni hesap'ta tırt olabiliyor bilgiğim kadarıyla ;)

Yani bir yil kadar odemesem tek sikinti yeni uygulama ve guncellestirme indirememek olur dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası yanlış bilgi vermek istemiyorum zira telefonunu bile güncelleyemiyorsun.

-Konu hakkında bilgisi olanlar mutlaka bu konu hakkında yorum yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

itunes hemen çekmiyor çünkü ücreti

Nasil yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: sleygs

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

itunes hemen çekmiyor çünkü ücreti

Nasil yani?

Yukarıdaki arkadaş açıklamış zaten benim dediğimi.

quote:

• Bu olayı bende yaşadım. Ama artık o hesaptan uygulama indiremiyorum. Fatura doğrulama diye bir şey çıkıp duruyor. Bende o hesaptan çıkıp başka hesap aldım. Uygulama indirebiliyorum ama güncelleme yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleygs

quote:

Kart bilgilerinden size ulaşıp tazminat ve hacize kadar giderler, yandınız.

Apple'ı alt ettiniz ama tebrik ederim, nasıl da yakalamışsınız açıklarını...
  • Apple bu yüzden iPhone5 i çıkartamadan batarsa, çok kulağını çınlatırız senin.
  • quote:

Açıkcası yanlış bilgi vermek istemiyorum zira telefonunu bile güncelleyemiyorsun.

-Konu hakkında bilgisi olanlar mutlaka bu konu hakkında yorum yaparlar.

Ayni olayi ben de yaptim sadece o hesabi kullanmiyorum onu mac app storeda da kullandim iPhone'umda da ve baska iDevicelarda sadece odeme sayfasina atiyor.
  • Apple hayatta bırakmaz o paranın peşini elbet yakalar bir yerden
  • Cep t kart bankamatik karti degil mi o itunesde gecerli mi hic haberim yok

• Evi arabayı satıp bence avukat tut bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Cep t kart bankamatik karti degil mi o itunesde gecerli mi hic haberim yok

Arkadaslar CepT paracard geçerli mı ? App Store da ❔
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.