Şimdi Ara

iTunes Gift Card Nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu iTunes beni öyle bir hale getirdi ki artık herşeye para verir hale geldim.
    Bir kaç ay öncesine kadar ülkeyi US gösterip kredi kartım ile rahatlıkla Müzik, film satın alabiliyordum.
    Ancak nedense Apple buna artık izin vermiyor. Şimdi ise iTunes Store'dan müzik indirebilmek için tek yol Gift Card almak.
    Ancak Apple.com/Store da da aynı problem var. Türkiye kredi kartları ile Gift Card satın alamıyoruz.

Ancak bazı siteler var. Küçük karlar ile Gift Card satıyorlar. Ödemeyi de pay pal üzerinden yapabiliyoruz.
    Şimdi benim öğrenmek istediğim şey şu;

Şimdi ben bu sitelerden bir Gift Card satın alsam onu nasıl kullanacağım. İlla kartın kendisi mi gelmeli? Yoksa satan yer kartın üzerinde bir numarayı falan mı veriyor? Yani ben satın alır almaz (eğer öyle bir kod falan veriyorlar ise) hemen kartı kullanarak iTunes Store üzerinden alışveriş yapabilir miyim?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Yok mu bilgisi olan?
  • Merhaba,

iTunes gift card ın arkasında kodun olduğu bölüm kazınıp size gönderilmesi yeterli olur ama illaki fizksel kartı gönderirim kazıyıp kod filan göndermem diyen satıcıda vardır.En azından ebay den alırken bana bir kaç tane rastlamıştı

Uuzun lafın kısası : Güvenilir satıcıdan aldığınızda kodu iTunes hesabınıza girip sorunsuzca alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Kartin arkasini kaziyorsunuz cikan numarayi hesabiniza giriyorsunuz ve kartla isiniz bitiyor..
  • itunes gift card türkiyede nerede satılıyor bilen var mı arkadaslar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa

itunes gift card türkiyede nerede satılıyor bilen var mı arkadaslar ???

ebay de satanlar oluyor onlardan alabilirsiniz. almadan önce adama sadece karttaki numarayı yollarmısınız diye sorup cevaba göre alın :) bi kere adam kargoyla yolluyabilirim sadece kodu yolluyamam demişti sorun çıkmıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa

itunes gift card türkiyede nerede satılıyor bilen var mı arkadaslar ???

ebay de satanlar oluyor onlardan alabilirsiniz. almadan önce adama sadece karttaki numarayı yollarmısınız diye sorup cevaba göre alın :) bi kere adam kargoyla yolluyabilirim sadece kodu yolluyamam demişti sorun çıkmıştı :)

Çok teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes Gift Card Satin Alma
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oradan gift card alırsak Türkiye itunes accountuna kredi kartı vermeden alışveriş yapabilir miyiz? Burada geçerli olur mu yani?
  • Telefonunuzun appstore girip hediye gonder kismindan kendi mail adresinizi yazin ne kadar almak istiyorsaniz gonderin mail adresinize gelen kodu kullan yerine tiklayin bu kadar yani ordan burdan almaya gerek yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea'larda bir çok kez gördüm isterseniz bakabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksamin

Telefonunuzun appstore girip hediye gonder kismindan kendi mail adresinizi yazin ne kadar almak istiyorsaniz gonderin mail adresinize gelen kodu kullan yerine tiklayin bu kadar yani ordan burdan almaya gerek yok ki

Valla el elden ustundur diye bunA derim forumlari buyuzden seviyorum
    Bu dediginizi inan bilmiyordum elma sepetine daha yeni para yolladim orasi bana kodu yolluyor.burasa en azindan 1 kere karrtan cektiririm rahatca kullanirim tek tek applestordan bisey alinca kredi kartindan 2-3 kurus fazla cekiyor
    Saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1

quote:

Telefonunuzun appstore girip hediye gonder kismindan kendi mail adresinizi yazin ne kadar almak istiyorsaniz gonderin mail adresinize gelen kodu kullan yerine tiklayin bu kadar yani ordan burdan almaya gerek yok ki

Valla el elden ustundur diye bunA derim forumlari buyuzden seviyorum
    Bu dediginizi inan bilmiyordum elma sepetine daha yeni para yolladim orasi bana kodu yolluyor.burasa en azindan 1 kere karrtan cektiririm rahatca kullanirim tek tek applestordan bisey alinca kredi kartindan 2-3 kurus fazla cekiyor
    Saygilar

Bende fazla para cekmiyor direk kartla kullaninca?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa da satılmakta.
  • Bursa'da nerde satılıyor arkadaşlar ?

Birde whatsapp'ın süresi bittiğinde bu gift kartı uzatmak için kullanabilir miyim ?
  • Kendinize hediye gonderebilirsiniz yani hediye gondere tiklayip kendi mail adresinizi yazin ne kadar istiyorsaniz secin alip yollayin bi kadar basit hic ugrasmayin sitelerle falan en giveniliri hatta tek guveniliri buu arkadaslar saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ability Power

Bursa'da nerde satılıyor arkadaşlar ?

Birde whatsapp'ın süresi bittiğinde bu gift kartı uzatmak için kullanabilir miyim ?

Avea bayileri satürn teknosa gibi yerlerde var hocam
  • eksamin kullanıcısına yanıt
    Peki kredi kartımız yoksa ve alışveriş yapacaksak.Ezbere konuşma ve gift card almak istiyen arkadaşlara Teknosada satılıyor.
  • Kredi karti yoksa bankamatik karti var teknosa da o sekilde veriyor arkadasim aldigin kartin icinde kod yok kendi epostasina hediye seklinde yolluyor sana emailine gelen kodu veriyor ezbere konustugumuz yok kredi karti ya da bankamatik karti olmayan bi siz varsiniz sanirim :-)

• quote:

Kredi karti yoksa bankamatik karti var teknosa da o sekilde veriyor arkadasim aldigin kartin icinde kod yok kendi epostasina hediye seklinde yolluyor sana emailine gelen kodu veriyor ezbere konustugumuz yok kredi karti ya da bankamatik karti olmayan bi siz varsiniz sanirim :-)

hadi hiç olmayan ya da internette kullanma fobisi olan paybyme alir

• Beyler iphone kullanip app store ile alisveris yapacaksiniz bu saydiklarimin hic biri olmayacak bosverin gecin nokia ya:-))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.