Şimdi Ara

Itunes hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.0.2 kullanıyorum tunesi açtığımda telefonumu görmüyor vermiş olduğu hata ise ( itunes couln not connect to the iphone because an invalid response was from the device ) diye bir hata veriyor neden acaba bir türlü çözemedim forumlardada aradım ama buı konu ile ilgili bir şey bulamadım yardımcı olabilecek arkjadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

• Ben de aynı sorundan muzdaripim.
    Uyarıyı cancel edince iTunes'u normal olarak kullanabiliyorum ama Türkiye'deki operatörlerle ilgili bir güncelleme yapıldığını duydum, sanırım onu yükleyemiyoruz...
    Gerçi Turkcell logosu başında TR olmadan çalışıyor yeni farkettim.

2.0.2 QuickPWNRC3 ile PWN ettim. Sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatugokhan -- 9 Eylül 2008; 19:10:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatugokhan

Ben de aynı sorundan muzdaripim.
    Uyarıyı cancel edince iTunes'u normal olarak kullanabiliyorum ama Türkiye'deki operatörlerle ilgili bir güncelleme yapıldığını duydum, sanırım onu yükleyemiyoruz...
    Gerçi Turkcell logosu başında TR olmadan çalışıyor yeni farkettim.

2.0.2 QuickPWNRC3 ile PWN ettim. Sen?

Bende aynı 2.02 QuickPWNRC3 iLE pwn ettim ve ondan sonra oldu zaten acaba bu QuickPWNRC3 ile pwn etmemizdenmi sorun çıktı yoksa anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpridvan -- 10 Eylül 2008; 1:16:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.