İyi günler Arkadaşlar Şöyle bir durum var. İtunes purchased kısmında daha önce indirdiğimiz uygulamaları gösteriyor. Galiba 4.3.3 e yükseltince telefondada gösteriyo bunları. Yaklaşık iki buçuk yıldır iphone kullanıcısıyım. Ve ilk seferden beri indirdiğim gerekli gereksiz uygulamaları hepsi gözüküyo orda. Yaklaşık 500 kadar uygulama var. Bi uygulamayı tekrar bulmak istediğimde zor oluyo. Bu gereksiz free uygulamaları o history den silmenin bir yolu varmıdır acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu konuda daha önce başlık acmıştım ben de aynı sorundan sikayetciyim ancak Apple forumunda bu konuda birçok şikayet olmasına rağmen herhangi bir çözümü yok suanda. Umarım Apple bu gizlilik ilkesini ihlal eden uygulamasından vazgeçerek editlemeye izin verir. İyi günler diliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ouz77
Bu konuda daha önce başlık acmıştım ben de aynı sorundan sikayetciyim ancak Apple forumunda bu konuda birçok şikayet olmasına rağmen herhangi bir çözümü yok suanda. Umarım Apple bu gizlilik ilkesini ihlal eden uygulamasından vazgeçerek editlemeye izin verir. İyi günler diliyorum