Şimdi Ara

iTunes ile silinmeyen müzikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda 478 adet şarkı var. Fakat telefonumda 714 olarak gözüküyor. Bazı şarkıları çifter çifter almış listeye.

iTunes'i açıyorum, iphone'umu seçip müzikleri eşzamanladaki işareti kaldırıp uygula butonuna basıyorum. Müzikler silinecek uyarısını da alıyorum ama telefonda 236 adet şarkı hala listeleniyor.

Çok sinir oldum, fabrika ayarlarına döneceğim o derece :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 25 Eylül 2014; 16:25:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Bilgisayarımda 478 adet şarkı var. Fakat telefonumda 714 olarak gözüküyor. Bazı şarkıları çifter çifter almış listeye.

iTunes'i açıyorum, iphone'umu seçip müzikleri eşzamanladaki işareti kaldırıp uygula butonuna basıyorum. Müzikler silinecek uyarısını da alıyorum ama telefonda 236 adet şarkı hala listeleniyor.

Çok sinir oldum, fabrika ayarlarına döneceğim o derece :-)

O sorunu bende yaşadım adamı delirtiyor bütün gece uğraşmıştım hatta şarkıları silmeye çalışırken çifter çifter oluyordu liste 2 katına çıkıyordu çok sinir edici karıştıra karıştıra bulmuştum bana göre şarkı yüklemek silmek eziyet gibi

Not:Sanırım ayarlar kullanıma girip müzik verilerini sil yapınca siliniyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen dediğiniz gibi yaptım ve oldu teşekkürler :-)

Yalnız hala 10-11 tane şarkı var ama bilgisayarımdaki müziklerden değil. Hepsi yabancı ve yanlarında apple storeden ürün indirdiğimizdeki gibi bulut işareti var. Nerden geldilerse 😁

itunes storedan dolayıymış. oradan sildim. şu an müzik klasörüm sıfırlandı oh be 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 25 Eylül 2014; 17:01:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.