Şimdi Ara

itunes iphone'umu görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, iphone'umu itunes'a bağladığımda şöyle bir yazı çıkıyor: itunes "...." adlı iphone'un içeriğini okuyamıyor. bu iphone'u fabrika ayarlarına döndürmek için iphone tercihlerinin özet sekmesine gidip geri yükleyi tıklayın. ne yapmam gerekiyor? en son nezaman eşzamanladım onu da hatırlamıyorum

• Ayni problem bendede var..ayni uyari yazisi cikiyor...cihazi restore etmek istemiyorum...çozersek haberleselim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 16 Ekim 2011; 21:26:08 >
  • iphone 3g içinde öyle yaptı itunes 10.5 (güncel sürümü) artık hiç görmüyor telefonu uyarı bile vermiyor muhtemelen itunes i düşürmek gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra09

iphone 3g içinde öyle yaptı itunes 10.5 (güncel sürümü) artık hiç görmüyor telefonu uyarı bile vermiyor muhtemelen itunes i düşürmek gerekiyor

eski sürüme (downgrade)yapabilirmiyiz...? öyle iphonedeki gibi sys kaydı falan istemez değilmi...?
    birde kaldırıp yeniden kurayım diyorum ama...apple nin sitesinde yeni kurulumu otomatik olarak yine 10.5 ile yapıyor
  • eski sürümü kurabilmek için müzikler>itunes de ki itunes library li olan dosyaları silmek gerekiyor(3 tane) diye biliyorum . kolay gelsin
  • arkadaşlar bu sorun açözüm var mı ? geri yükle dediğimizde müzikler rehber uygulamalar vs ne olacak bilen var mı benimde pc format attım sonra itunes yükledim bu uyarı çıktı materyallerim gitsin istemiyorum aksine ekleyeceğima ama yapamıyorum ne illet bir durum çözümü var mı ?
  • sürümü kurabilmek için bilgisayrındaki müzikler>itunes de ki itunes library li olan dosyaları silersen sorun kalkacaktır sonrı adımda tekrar kurabılırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.