Şimdi Ara

iTunes Match Kullananlar (Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
13
Favori
15.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: nc39

tamamen fiyasko oldu benım için. eslestiriğim hiçbir şeyin album resmini felan eklemedı veya degıstırmedı bunu gec şarkı ısımlerını felan da oldugu gibi yukluyo yani saçma sapan sıte ısımlerını de aynen ıade edıyo , komedi :) komedi.boyle oldugunu bılseydım almazdım, çöpe gitti para.

Sacma site isimleri ile tag'lenmis mp3 u nasil itunes eslestirecek ki? Siz ne sandiniz? Sacma sapan bilgiler girilmis sarkilari nasil kendi store unda bulacagini dusundunuz? Ne yapacakti, apple da biri oturup sizin album bilgisi kisminda www****indireklo.com benzeri adresler yazili olan sarkilarinizi dinleyip mi anlayacak ne oldugunu? Sarkilarinizin id tag leri duzgun degilse herhalde bulmayacak, bulamayacak. 2-3 sayfa geri donerde okursaniz insanlarin neden tuneup gibi programlari kullandigini, o programlarin ne ise yaradigini, neden once bu programlari kullanip sonra itunes match e yuklediklerini anlarsiniz diye umuyorum

yok ya buldu butun sarkilarimi ama isimleri duzeltmedi resmleri getrmedi bunu demek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

tamamen fiyasko oldu benım için. eslestiriğim hiçbir şeyin album resmini felan eklemedı veya degıstırmedı bunu gec şarkı ısımlerını felan da oldugu gibi yukluyo yani saçma sapan sıte ısımlerını de aynen ıade edıyo , komedi :) komedi.boyle oldugunu bılseydım almazdım, çöpe gitti para.

Sacma site isimleri ile tag'lenmis mp3 u nasil itunes eslestirecek ki? Siz ne sandiniz? Sacma sapan bilgiler girilmis sarkilari nasil kendi store unda bulacagini dusundunuz? Ne yapacakti, apple da biri oturup sizin album bilgisi kisminda www****indireklo.com benzeri adresler yazili olan sarkilarinizi dinleyip mi anlayacak ne oldugunu? Sarkilarinizin id tag leri duzgun degilse herhalde bulmayacak, bulamayacak. 2-3 sayfa geri donerde okursaniz insanlarin neden tuneup gibi programlari kullandigini, o programlarin ne ise yaradigini, neden once bu programlari kullanip sonra itunes match e yuklediklerini anlarsiniz diye umuyorum

yok ya buldu butun sarkilarimi ama isimleri duzeltmedi resmleri getrmedi bunu demek istedim.

Siz buldugunu saniyor olmayin? Zira store da bulunan bir sarki icin dediginiz durum pek bir garip..

• Şarkıları silin (icloud'dan silmeyin dikkat) ardından tekrar indirin düzelmesi lazım Düzelmezse bu işi yapan çok güzel programlar var ücretsiz onları kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 12 Aralık 2012; 0:09:35 >
  • ilerde kullanicam kesin

hocam illegal indirilen sarkilari eslestiriyor degil mi o kadar bin sarkin heralde legal degildir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Şarkıları silin (icloud'dan silmeyin dikkat) ardından tekrar indirin düzelmesi lazım Düzelmezse bu işi yapan çok güzel programlar var ücretsiz onları kullanabilirsiniz

hocam aynen dediginiz gibi yapiyorum. sag tiklayip siliyorum. sonra bulut isareti cikiyo, indiriyorm sarkinin aynisini indiriyo rvet m4a oluyo ama yazilar felan hep ayni kaliyo.

• bazı şarkılarımı match e neden eklemiyor bir türlü anlayamadım :(
  • MAtch'de bence hala problem var. Stabil değil.
    3 gündür hala 1.adımdan 2.adıma geçebilmiş değilim. iPhone'dan , itunes match'i açtım bir takım şarkıları match'de görüyorum ama itunes'da görünmüyor.
    apple global forumlarında bu problemin aylardır var olduğunu görüyorum.

yılmadan her akşam ofisten eve döndüğümde itunes match'i başlatıyorum. Sabaha kalkıyorum hala 1.adımda... dün açık bıraktım PC'yi evden öyle çıktım , eve geldiğimde hala 1.adımda olduğunu gördüm. Resmen loop'a bağlıyor.
  • üstekki sutunlara sağ tıklayıp oraya icloud status'u ekleyin göreceksiniz.
    http://hizlipic.com/I/3/iTunesMatch6.gif
  • quote:

quote:

Şarkı isimlerine ve tag'lere değil shazam'daki gibi şarkının ses koduna bakarak eşleştiriyor. Tüm tag'leri silerek match ettirmeye çalışın mesela..

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Evet arkadaşlar an itibari ile iTunes Match'e 39.99 TL karşılığında bir yıllık üye oldum ve adım adım anlatıyorum...

Şu an ilk aşamadayım ve ilk ekran şu şekilde;

iTunes Match Kullananlar (Ana Konu)

Üçüncü aşamada 18.083 parça içerisinden 17.783'ünü görebildi (muhtemelen idtagleri yüzünden) Daha sonra aşağıdaki aşamaya geçtim. Dikkat ederseniz 7229 öğeyi iCloud'a göndermiş... Diğerlerini de yüklüyor...

Şu an iPad'imden iTunes Match'i aktif hale getirdim ve ilk aşamada şu şekilde göründü;

Ardından da tüm albümler yüklendi. Üzerine tıkladığınız zaman stream olarak dinletiyor ancak aşağıda dikkat ederseniz solda bulut ikonu var. Oraya tıklayınca download yapıyor ve Müzikler'inize indiriyor.

Öncelikle şu iki icloud sütununu açın (iCloud Durumu ve iCloud'dan indirilen);

1) Eşleştirildi: Sorunsuzca eşleştirilen parçalar.
    2) Uygun Değil: iTunes Match ile iCloud’a atılamayacak dosyalar bu şekilde gösteriliyor. 200 MB’tan büyük ya da 96 kbps’den düşük kaliteye sahip müzikler “uygun değil” olarak kategorilendiriliyorlar.
    3) Silindi: Bu parça, bir başka bilgisayar ile iCloud üzerinden silinmiş.
    4) Hata: Dosya bozuk ya da yükleme sırasında bir problem olmuş. Mağaza > iTunes Match’i Güncelle menüsü ile güncellenebilir.
    5) Kopya: iTunes arşivimizdeki kopya şarkılar, yani birden fazla olan aynı şarkılar farkedildiğinde bu şekilde işaretleniyor ve iCloud’a yüklenmiyorlar. Dolayısıyla yer kaybetmiyoruz. :) Parçanın yasal olup olmamasıyla ilgili bir konu değil.
    6) Bekliyor: Eşleştirme işlemini bekleyen parçalar.

Not: İlk mesajı güncelleyeceğim sürekli.

Sıkça Sorulan Sorular

iTunes Match'i kimler kullanabilir?
    Apple ID'si olan herkes iTunes Match'i kullanabilir. Aynı zamanda PC ya da Mac'inizde iTunes 10.5.1 veya daha üstü ve iPhone 3GS ve üstü, iPod Touch 3. Nesil ve üstü ve iPad'inizde iOS 5.0.1 veya daha üstü versiyonla kullanabilirsiniz.

iTunes Match'te hangi müzik formatları kullanılabilir?
    iTunes'ta kullanılabilen bütün formatları kullanabilirsiniz; AAC, MP3, WAV, AIFF, Apple Lossless, ve daha fazlası

Kaç cihaz iTunes Match'i aynı anda kullanabilir?
    iTunes Match'i 10 cihaza kadar kullanabilirsiniz. Bu cihazlara bilgisayarınız, iPhone, iPod touch, iPad, ve Apple TV de dahildir.

Playlistlerim diğer cihazlarım arasında da senkronize oluyor mu?
    Evet. Mac, PC, iPhone veya iPad'inizde oluşturduğunuz, değiştirdiğiniz, eklediğiniz ya da sildiğiniz playlistleriniz, iTunes Match özelliği açık olan herhangi bir cihazınızla eşleşir. Ancak videolar, ses kayıtları ve PDF dosyalarınız için yarattığınız playlistler buna dahil değildir.

iTunes Match şarkıları stream mi yapıyor download mu?
    Bilgisayarınızda, iCloud üzerindeki şarkılarınızı çaldığınız zaman stream edecektir ancak aynı zamanda bunları şarkıların yanında bulunan iCloud Download butonuna basarak download edebilirsiniz. iOS cihazlarınız ise iCloud'daki şarkılarınızı daha sonra internet ortamı bulamadığınız vakit rahatça dinleyebilmeniz için download yaparak indirecektir. Apple TV'ler sadece stream yaparlar.

iTunes Match şarkıları iOS cihazlarımızda Hücresel Veri'yi kullanarak da indirebilir mi?
    Evet. Ayarlar > iTunes & App Stores bölümünden Hücresel Veri'yi kullanı aktif hale getiriniz.

Arşivime yeni müzikler eklersem ne olacak? Tekrar iTunes Match'i tarattırmam mı lazım?
    Hayır. iTunes Match arşivinizi otomatik olarak yeniden tarayacaktır. Dolayısıyla tekrar taratmanıza gerek yoktur. Ancak manuel olarak taratmak isterseniz iTunes'ta Mağaza > iTunes Match'i Güncelle'ye tıklayınız.

Bir yıl sonra üyeliğim bittikten sonra tekrar üyeliğimi yenilemezsem tüm güncel şarkılarımı kaybeder miyim?
    Hayır. Download edilmiş ve güncellenmiş (düzenlenmiş) hiçbir şarkınıza birşey olmaz. Yalnızca merkez depolama alanınızı kaybedersiniz. Yani iCloud artık stream veya download yapmaz.

iTunes Match'i nasıl aktif hale getireceğiz?
    PC ya da Mac üzerinden iTunes'u açın ve Mağaza > iTunes Match'i Aç'ı tıklayın. Daha sonra iOs cihazınızdan Ayarlar > Müzik bölümünden iTunes Match'i aktif hale getirin. Apple TV için ise Music > iCloud Library kısmından açın.

iTunes Match için kullandığım Apple ID aynı zamanda iCloud hesabım mı olmak zorunda?
    Hayır. Eğer satın almak için ayrı bir Apple ID kullanıyorsanız bu iTunes Match için de geçerli olacaktır. Ancak Apple ID'nizi ilişkilendirmeniz gerekmektedir.

Bu yazılar ve incelemeler de herkesin ilgisini çekecektir;

iTunes Match Nedir? Adım Adım iTunes Match Aktivasyonu ve Önemli Uyarılar..!!

http://www.teknoperest.net/itunes-match-nedir-adim-adim-itunes-match-aktivasyonu-ve-onemli-uyarilar/

Apple TV Üzerinden iTunes Match Ve iTunes Store

http://www.teknoperest.net/apple-tv-uzerinden-itunes-match-ve-itunes-store/

iTunes LP ve Extra Nedir? Ve iTunes Albüm Tavsiyesi; Jenifer Lopez Dance Again… The Hits (Deluxe Version)

http://resim.donanimhaber.com/m_69100874/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69100874

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 13 Aralık 2012; 15:43:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

bazı şarkılarımı match e neden eklemiyor bir türlü anlayamadım :(

ya mp3'de bir bozukluk olduğunda yada ses kalitesi yetrsiz olduğunda bunu yapıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bence de bazı isimleri düzeltmesi ve her albüm kapağını bulması gerekli... Ama çok erken... Adam TR'ye gireli kaç gün oldu daha. Zamanla iTunes veri tabanı Türkiye kaynakları ile kaynar...

• quote:

Orijinalden alıntı: samonite

quote:

quote:

quote:

Bence de bazı isimleri düzeltmesi ve her albüm kapağını bulması gerekli... Ama çok erken... Adam TR'ye gireli kaç gün oldu daha. Zamanla iTunes veri tabanı Türkiye kaynakları ile kaynar...

bu butun yabancı şarkıları ıcınde gecerlı durum, hıcbır seyı yapmıyosarkıyı koydugum gıbı bana gerı verıyo. mesela suan metallica nın albumlerını yukledım 20 sarkıyı felan benden yukluyo. rıhanna nın son albumundekı 8 sarkıyı benden upload ettı .. bu sdece bende mı oluyo anlamadım

• 86.783 şarkı icin ne gibi adımlar izlemem gerek

Fiyat olarak etkiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

86.783 şarkı icin ne gibi adımlar izlemem gerek

20 000 adet muzik diyebiliyorm

• smdide iphone de album resimleri hak getire :) saka gbi lan apple fena dalga geciyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

86.783 şarkı icin ne gibi adımlar izlemem gerek

Naptiniz hocam bu kadar parcayla? sInIr 25000 parca (bu sadece upload miktari) eslesenler ve satin aldiklarinizda sinir yok!

• arkadaşlar delı olcam ya : şimdide itunestekı album resımlerı ıphone de gorunuyo . herkese gsel calısıoda bana nye boyle yapıyo bu ? bılen bırı var mı bısılerı yanlıs mı yapıyorum
  • Bu tag ler için bir çözüm yolu çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

Bu tag ler için bir çözüm yolu çıktı mı?

nasıl yanı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.