Şimdi Ara

iTunes Match Kullananlar (Ana Konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
13
Favori
15.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben dün akşam bütün arşivi sildim Match'den. Kendim yapmaya karar verdim yavaş yavaş. Elbette bilgisayardaki arşivi de kullanarak yapıyorum. Bir yandan iTunes'tan da albümler satın alıyorum. İyi mi oldu bu iTunes mağazasının açılması burada bilemedim
  • Harika bir olay bu iTunes Match hakikaten... Düzenledikçe iyice güzelleşti Tüm arşivin her an hey yerde elinin altında olması çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Harika bir olay bu iTunes Match hakikaten... Düzenledikçe iyice güzelleşti Tüm arşivin her an hey yerde elinin altında olması çok iyi

Hocam deneyimleriniz beliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepnet adil kullanım kotasından sonra bile sorunsuz stream ediliyor iTunes match arşivi arkadaşlar, bilginiz olsun. 4000 şarkı hem iPhone'umda, hem iPad'imde, yer kaplamadan. Harcadığım en iyi 40tl olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandoldenyus

satın almaya çalışırken 5002 nolu hata veriyor. sebebini bilen var mıdır?

Ödeme hatası hocam. Kredi kartı detaylarınızı gözden geçirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Harika bir olay bu iTunes Match hakikaten... Düzenledikçe iyice güzelleşti Tüm arşivin her an hey yerde elinin altında olması çok iyi

Evet ben 3. aşamadayım.
    "7674 parça artık icloudda mevcut" yazıyor, ayrıca "311/5411 öge yüklendi" yazıyor ve yüklemeye devam ediyor.
    Sanırım yarın akşamı bulur tüm arşivin yüklenmesi.

NOT: Yaklaşık 5 saattir uğraşıyorum. Çok ağır yükleniyor. Ama yine de tüm arşivyüklenince süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deburky -- 6 Aralık 2012; 17:35:39 >

• Benimde 4500 sarkilik arsivimi yaavas yavas atiyor ama sarkilari degistiriyor mu anlamiourim

• quote:

Orijinalden alıntı: drony
    ...
    Musicbrainz pickard ile taratıp isimsizleri bulup tekrar icloud matcha atıp deneyin

Musicbrainz, benim MusicBee'yi tokatladı. 722 parçadan 677 sini o kadar kısa süre içinde buldu ki...
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar bir sourm olacak cevaplarsanız sevinirim. Şimdi matchi kullanmaya başladık bütün kütüphnaeyi tarattırdık şarkıları aldı. ben iphone üzerinden bütün şarkılarımı görebileceği sanırsam. peki bunu dinlemek için indirmem mi gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

arkadaşlar bir sourm olacak cevaplarsanız sevinirim. Şimdi matchi kullanmaya başladık bütün kütüphnaeyi tarattırdık şarkıları aldı. ben iphone üzerinden bütün şarkılarımı görebileceği sanırsam. peki bunu dinlemek için indirmem mi gerekecek?

hayır ister stream et ister indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

...
    Musicbrainz pickard ile taratıp isimsizleri bulup tekrar icloud matcha atıp deneyin

Musicbrainz, benim MusicBee'yi tokatladı. 722 parçadan 677 sini o kadar kısa süre içinde buldu ki...
    Teşekkürler.

ben de musicbrainz kullandım. baya bir şarkıyı düzeltti. inşallah yanlış etiketleme yapmamıştır. baya bir dosya var çünkü geri dönüşü mümkün olamaz.

• quote:

quote:

arkadaşlar bir sourm olacak cevaplarsanız sevinirim. Şimdi matchi kullanmaya başladık bütün kütüphnaeyi tarattırdık şarkıları aldı. ben iphone üzerinden bütün şarkılarımı görebileceği sanırsam. peki bunu dinlemek için indirmem mi gerekecek?

Data paketinden dusecek ama degil mi hocam?

• quote:

quote:

quote:

Data paketinden dusecek ama degil mi hocam?

Data paketi?
    adsl kotası yada 3g kotasından gidecek tabiki
  • malum çoğumuz limitlerle sınırlanmış internet paketlerini kullanıyoruz.
    Şahsen çok fazla müzik dinleyen birisiyim.
    Elimizde şöyle bir veri var mı?
    (Günlük dinlenen 1000 şarkı , şu kadar internte demektir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

malum çoğumuz limitlerle sınırlanmış internet paketlerini kullanıyoruz.

Onu bilmiyorum ama o dinlenen 1000 şarkıyı zaten telefona indiriyor dinlerken. İkinci dinlemede zaten inmiş olduğu için kotadan gitmiyor. Sadece ilkinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

quote:

Onu bilmiyorum ama o dinlenen 1000 şarkıyı zaten telefona indiriyor dinlerken. İkinci dinlemede zaten inmiş olduğu için kotadan gitmiyor. Sadece ilkinde...

yanlış mı anladım?
    telefona indiriyorsa , itunes match'e ihtiyacım neden var ki?
    KEndimde itunes'dan eşleştişrerek zaten atabilirim şarkıları... Zira bana göre bu işin en büyük avantajı tüm arşivimin elimin altında olması. Bunları uzaktan dinlemekle ilgili problemim yok aklıma yatıyor. Ama onu dowload etmek için bir daha itunes match'i kullanacaksam kendime eziyoet ediyorum gibi geldi bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

quote:

yanlış mı anladım?
    telefona indiriyorsa , itunes match'e ihtiyacım neden var ki?
    KEndimde itunes'dan eşleştişrerek zaten atabilirim şarkıları... Zira bana göre bu işin en büyük avantajı tüm arşivimin elimin altında olması. Bunları uzaktan dinlemekle ilgili problemim yok aklıma yatıyor. Ama onu dowload etmek için bir daha itunes match'i kullanacaksam kendime eziyoet ediyorum gibi geldi bana.

Itunes Match'in faydalarını bir düşünelim:

1. Itunes a eklediğiniz parçalar eğer Match'in serverlarında varsa otomatik matched oluyor ve herhangi bir ios cihazına yüksek kalitede (sizin bilgisayarınızdaki kalite düşük bile olsa) download edebilirsiniz.
    2. Apple TV ürününüzün olduğunu varsayalım. Match'te olan bütün parçaları stream ederek dinliyorsunuz. Download yok. Satın alınan filmler de aynı şekilde izlenebiliyor.
    3. Bilgisayara format attınız diyelim ve her şeyi baştan kurdunuz. Hangi müzikler itunes daydı diye düşünmenize gerek kalmadan itunes u açtığınızda otomatik olarak matchte bulunan bütün playlistleriniz ve şarkılarınız bilgisayarınıza iner. Bu herhangi bir ios cihaz için de geçerlidir.
    4. Bunu aslında bir şekilde müzikleri icloud da yedeklemek gibi de düşünebilirsiniz. Hatta match olan parçaları upload etmiyor. Direkt olarak serverda görüyorsunuz. Aslında bir anlamda bilgisayardaki itunes a hiç muhtaç olmuyoruz. icloud çıktıktan sonra da öyleydi ama müzikleri yüklemek için mutlaka bağlamak gerekiyordu.
    5. İkinci bir bilgisayar aldınız diyelim. Ya da evdeki bilgisayarınıza uzaktasınız. Itunes olan bir bilgisayardan müziklerinize ulaşmak istediniz. Sadece itunes ve apple id ile giriş yapın. Match'i aktive edin ve bütün müzikleriniz ekrana gelsin. Sadece dinlemek istediklerinizi indirebilirsiniz.

Aklıma bunlar geliyor şu anda. Yani ben de düşündüm Match olmasaydı hayatımda ne değişirdi diye... Bunların eksikliklerini hissederdim herhalde. Ama benim için en önemli özellik, bir yerde ipad de açsam, itunes da açsam, farklı bir telefona da geçsem artık her şeyimin icloud üzerinden ulaşılabilir olması. Bence playlistlerine her yerden ulaşabilmek önemli bir özellik.

Benim fikirlerim tabi bunlar. Siz ihtiyacınız olup olmadığını bu artılara göre değerlendirin isterseniz.

• peki calma sayisini tutuyor mu acaba cloud'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

peki calma sayisini tutuyor mu acaba cloud'da?

Tutuyor olmasi lazim hatta yildizlama yapiyorsaniz onlari da tutuyor olmasi lazim eve gidince kontrol edicem bakalim

• Efendiler, şu iTunes Match denilen olaya ben de daldım. Taradı arşivi. Şimdi bulamadıklarını iTunes'a upload etmeye başladı. 5000 şarkım var. 2500 tanesini buldu. Ama bakıyorum bazılarında match yazmasına rağmen bulut işareti yok. Yani bulutta görünmüyor. Şarkının herşeyi tam. Show in iTunes Store'a tıklayınca da gösteriyor şarkıyı. Yani iTunes'un da tanıdığı bildiği şarkı. Ama bulut ikonu yok. Nedendir?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.