Şimdi Ara

iTunes Match Kullananlar (Ana Konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
13
Favori
15.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir seyi daha merak ediyorum. Diyelim ki benim muzikte hicbir tag bilgisi album cover i ve album ismi yazmiyor ve yok. Bunu match etti diyelim. Kendisi match ettikten sonra album coveri yukluyor mu? Diger bilgileri duzeltiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Ben bir seyi daha merak ediyorum. Diyelim ki benim muzikte hicbir tag bilgisi album cover i ve album ismi yazmiyor ve yok. Bunu match etti diyelim. Kendisi match ettikten sonra album coveri yukluyor mu? Diger bilgileri duzeltiyor mu?

hayır bişi yoksa bulamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Ben bir seyi daha merak ediyorum. Diyelim ki benim muzikte hicbir tag bilgisi album cover i ve album ismi yazmiyor ve yok. Bunu match etti diyelim. Kendisi match ettikten sonra album coveri yukluyor mu? Diger bilgileri duzeltiyor mu?

Diyelim ki sarki adi ve artistten buldu ama album ismi yok. Match etti diyelim album cover yine mi bulunamiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Aklıma bir cinlik geldi, match'e sahip olanlar deneyebilirse sevinirim.

Arşivimizdeki düşük kaliteli bir mp3'ü alalım, adını x koyalım, ve diğer bütün bilgilerini silelim. Sonra bunu bir klasöre atarak belirli miktarda kopyalayalım. Sonra bu kopyaları iTunes'a atalım. Attığımız kopyaların herbirini, istediğimiz ama sahip olmadığımız şarkı ve albümlere göre düzenleyip, match'i açalım. Acaba bunları alıp, bilgilerini değiştirdiklerimizle match edip, istediğimiz şarkıları elde edebilir miyiz? Bir deneyin lütfen.

Buna cevap verebilirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Diyelim ki sarki adi ve artistten buldu ama album ismi yok. Match etti diyelim album cover yine mi bulunamiyor?

açıkçası itunes çok iyi değil bu konuda bence. bi çok albümü bulamadı bende. Ekstra program satın aldım

• ne satın aldınız? Ben PC kullanıyorum. Acaba PC için en iyisi hangisidir ki..
  • Bir de ben şu anda 2Pac'ten bir şarkı ekledim. Bütün arşivi silip tek tek birkaç deneme yapayım dedim. Matched olarak gözüküyor. Ama albüm kapağı yok. Albüm kapağı niye getirmiyor?
  • quote:

ne satın aldınız? Ben PC kullanıyorum. Acaba PC için en iyisi hangisidir ki..

ben mac kullanıyorum tagalicious çok hoşuma gitti. Windows için en iyi program nedir bilemiyorum.
  • ben açıkçası hala pişmanım bütün arşivde tek parça kalıyor işaretleme aşamasında (2.aşama) ve bu tek parçayı bulamıyorum da arşivin hepsi orjinal cd den indirilmiş parçalar. 2.aşamayı geçmediği için de 3.aşamaya geçemiyor.

her itunes 11 'i açtığımda itunes match işlemleri bitiremediği için direkt bu işaretleme işine başlıyor. doğru düzgün kullanamıyorum bile itunes'u. eski arşivimin hali çok daha düzenli ve iyiydi şimdi ise 300 adetten fazla bekleme modunda,bazı albümlerimin resimleri yok.

açıkçası arşivimin ve itunes'umun işlevselliğini bozdu bu itunes match olayı.

yukarıda yazdığım sorunla ilgili yardımcı olabilecek kimse varsa çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç Egemen

ben açıkçası hala pişmanım bütün arşivde tek parça kalıyor işaretleme aşamasında (2.aşama) ve bu tek parçayı bulamıyorum da arşivin hepsi orjinal cd den indirilmiş parçalar. 2.aşamayı geçmediği için de 3.aşamaya geçemiyor.

her itunes 11 'i açtığımda itunes match işlemleri bitiremediği için direkt bu işaretleme işine başlıyor. doğru düzgün kullanamıyorum bile itunes'u. eski arşivimin hali çok daha düzenli ve iyiydi şimdi ise 300 adetten fazla bekleme modunda,bazı albümlerimin resimleri yok.

açıkçası arşivimin ve itunes'umun işlevselliğini bozdu bu itunes match olayı.

yukarıda yazdığım sorunla ilgili yardımcı olabilecek kimse varsa çok sevinirim...

Öncelikle iTunes Match'i kapatın. Daha sonra iTunes arşvinizi silin; geri dönüşüm kutusuna göndermemeye dikkat edin sadece listeden silin boşalsın. Ardından arşivinizin bir kısmını temiz bir klasöre taşıyın; bu klasör ana arşiv klasörünüz olsun. Atıyorum 500 albümünüz varsa önce 100'ünü bu klasöre alın. Ardından Dosya > Klasörü Arşive Ekle'Ye tıklayarak bu ana klasörü seçin. Tagleri sıkıntılı olanlar varsa düzeltin isterseniz. Ondan sonra açın Match'i tekrar. Sonra tekrar bu mesajı cevaplarsanız devam ederiz

• Üstad yardımların için teşekkürler de ben bu kadar yetkin değilim açıkçası bu işleri yapmaya , yarın bilgisayarı izmir 'de Apple servis Egemek'e götürücem onlar halletsin.

Çok ama çok teşekkürler...
  • quote:

Üstad yardımların için teşekkürler de ben bu kadar yetkin değilim açıkçası bu işleri yapmaya , yarın bilgisayarı izmir 'de Apple servis Egemek'e götürücem onlar halletsin.

Problem şundan da kaynaklanıyor olabilir; arşiviniz bilgisayarınızda mı hdd'nizde mi? Çünkü bir süre sonra hdd'ler otomatik kendini kapatıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

quote:

Üstad yardımların için teşekkürler de ben bu kadar yetkin değilim açıkçası bu işleri yapmaya , yarın bilgisayarı izmir 'de Apple servis Egemek'e götürücem onlar halletsin.

Problem şundan da kaynaklanıyor olabilir; arşiviniz bilgisayarınızda mı hdd'nizde mi? Çünkü bir süre sonra hdd'ler otomatik kendini kapatıyorlar

Selam üstad Macintosh HD uygulamalar içinde itunes un içinde arşivim...
  • quote:

quote:

quote:

Serviste yapabileceklerini pek sanmiyorum, ki bu servislik bir durum degil, deneyin, kendiniz yaparsiniz. Sonra servis daha da bozar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar.Bu güvenlik soruları var onları unuttum ve us itunes storedan hiç birşey alamıyorum.Türk store için ayarlardan değiştirilebiliyor sorular ama us store da böyle bir seçenek yok ve şu an kullanamıyorum soruları unuttuğum için.Çözümü bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

Hiçbir cihaz bağlı olmasın iTunes'a... iphone ipad ne varsa çıkarıp deneyin

• iTunes match mi yapsam yoksa şarkıları satın mı alsam bilemedim açıkçası önerisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parn -- 6 Aralık 2012; 9:54:22 >
  • Moves Like Jagger 'ı eşlemedi bende meresa standart şarkı olmasına rağmen??
  • Match itunes gift card larla alinamiyormus en azindan arastirdigim kadariyla bu boyle, bende en yakin zamanda bir kredi karti bulup alacagim, aslinda isin su tarafi cok iyi elinizdeki torrent mali olan albumleri degistirip yerine lisansli 256 kbit/s albumler vermesi bile Match almak icin yeterde artan bir sebep, gordugum kadariyla butun arkadaslar cok acele edip arsivlerini kontrol etmeden biran once upload ediyor , bence bu zaman isteyen bir is eger iyi bir arsiv sahibi olmak istiyorsak!

Vede ogrendigim kadariyla 25000 parca limiti var ama bunun icinde itunesden satin aldiklarimiz dahil degil, bu sadece upload miktari yani itunesdan satin aldiklarimizi rahatlikla yukleyebiliriz (eslestirebiliriz) bu konuda bir sinir yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: Parn

iTunes match mi yapsam yoksa şarkıları satın mı alsam bilemedim açıkçası önerisi olan var mı

eğer arşviniz çok genişse itunes match alın ama yavaş yavaş biriktiriyorsanız itunes store
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.