Şimdi Ara

iTunes Match Kullananlar (Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
13
Favori
15.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KontG

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

quote:

Arkadaşlar ben yaklaşık 3150 tane şarkı koydum itunes a. Match i satın aldım. 3.ncü aşamaya geldi. Burada 1.850 tane şarkı icloud da diyor. Bir yandan da 1.300 tane item uploading diyor. Ben buradan ne anlamalıyım? Sadece 1850 tanesi mi match etti yani?

Bu arada bu işlem bayağı uzun sürüyor sanırım. Gece 2'de bıraktım sabah kalktığımda sadece 500 parça upload olmuştu.

Bu arada upload olanlar match olmamış olanlar mı arkadaşlar? Çok emin olamadım bundan. Eğer match olamamış olanlarsa 1.300 adet çok fazla. Ben bu şarkıların hepsini internetten otomatik tagletmiştim üstelik. O yüzden şaşırdım. Boşuna para vermiş olmayalım da :)

Evet 1850'si match oldu; yani iTunes Store'da bulundu. 1300 tanesi idtagleri yüzünden bulunamamış... Ben de kontrol ediyorum arşivimi bir yandan ve bulunamayanlar ya hakkaten iTunes Store'da olması mümkün olmayan albümler, ya da özellikle Sanatçı Adı yanlış olanlar oluyor... Benim de bir idtag düzenleyici kullanmam lazım...

Upload hızı da çok yavaş evet o yüzden ben de eşleşmeyenleri şimdilik listeden çıkarıyorum yavaş yavaş idtagleri düzenleyerek yüklicem....

Aslında benim bu 3000 parçanın tamamının tag leri otomatik program ile bulunarak düzeltilmişti. Neden bu kadarını buldu anlamadım. Yeni açılmasıyla mı alakalı kim bilir...

• Arkadaşlar bende çok fazla albüm var ve bunların bir kısmı iTunes Store'da yer almıyor. O yüzden upload ediliyor. Musicbrainz'e baktım ama Tagilicious daha mı iyi? PC versiyonu da var diyor sitesinde. Bu tagicilious iTunes Store'u da tarıyor mu yoksa kendi database'ine göre mi düzenliyor?
  • iMatch serverında olan müziklerimizi nasıl sileriz? Yani bir şarkının artık imatch i kurduğum yerlerde gözükmesini istemiyorum. Ya da diyelim ki komple sil baştan bir albüm yaratacacağım ve eski olan her şeyi silmek istiyorum.

Bunu yapabilir miyiz?
  • "iTunes Match parçaların bir “ses fotoğrafını” çekiyor diyebiliriz. Sonra da bu çektiği fotoğrafı iTunes Store’daki şarkılarla karşılaştırıyor. Aslında SoundHound ya da Shazam’ın yaptığına benzer bir yöntem. Böylece şarkı adı, albüm adı vb. bilgiler olmasa ya da yanlış olsa bile sistem düzgün çalışıyor."

Bu doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

"iTunes Match parçaların bir “ses fotoğrafını” çekiyor diyebiliriz. Sonra da bu çektiği fotoğrafı iTunes Store’daki şarkılarla karşılaştırıyor. Aslında SoundHound ya da Shazam’ın yaptığına benzer bir yöntem. Böylece şarkı adı, albüm adı vb. bilgiler olmasa ya da yanlış olsa bile sistem düzgün çalışıyor."

Bu doğru mu?

Hayır bu yöntemle yapmıyor bence... Olsaydı bende bu kadar bulamadığı dosyayı (ki çok popüler parçalar da dahil) bulması lazımdı
  • arkadaşlar selam, 1796 parça var itunes bilgisayarımda ve 1795 tanesini işaretliyor 1 tane de kalıyor,1-2 kere işaretledi sonra bulamadıklarını icloud a upload yaptı ama bitiremedi sonra tekrar işaretlemeye geçmek zorunda kaldım ve hep 1795 işaretlemede kalıyor 3. adıma geçmiyor.

ne biçim itunes match bu anlamadım,biraz pişmanım açıkçası aldığıma,bilen varsa yardım lütfen...

teşekkürler.
  • quote:

iMatch serverında olan müziklerimizi nasıl sileriz? Yani bir şarkının artık imatch i kurduğum yerlerde gözükmesini istemiyorum. Ya da diyelim ki komple sil baştan bir albüm yaratacacağım ve eski olan her şeyi silmek istiyorum.

Bunu yapabilir miyiz?

Eşitlenmiş dosyayı seç sil de ardından icloud'dan da silinsin kutucuğunu işaretleyerek sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç Egemen

arkadaşlar selam, 1796 parça var itunes bilgisayarımda ve 1795 tanesini işaretliyor 1 tane de kalıyor,1-2 kere işaretledi sonra bulamadıklarını icloud a upload yaptı ama bitiremedi sonra tekrar işaretlemeye geçmek zorunda kaldım ve hep 1795 işaretlemede kalıyor 3. adıma geçmiyor.

ne biçim itunes match bu anlamadım,biraz pişmanım açıkçası aldığıma,bilen varsa yardım lütfen...

teşekkürler.

o işaretleyemediği dosyaya bak istersen... Ya çok büyük bir dosyadır ya da hatalı bir dosyadır. Yoksa yapmaması lazım. Bulamazsan şayet arşvinini kısım kısım gönder
  • üstad hangi dosya olduğunu nasıl bulucam ki ? ben hiç memnun kalmadım bu işten 40 TL sokağa atıldı resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç Egemen

üstad hangi dosya olduğunu nasıl bulucam ki ? ben hiç memnun kalmadım bu işten 40 TL sokağa atıldı resmen...

dostum hemen moralini bozma... Kısım kısım at arşivini eminim ki içlerinden o bir dosyada sıkıntı var... 100'er albüm at tek tek zaten kendini güncelliyor o
  • Şimdi benim üçüncü aşamada bitti. Tüm parçalar imatch serverında. Ama telefonda hepsi yok. Bunların hepsini tek seferde download etme şansımız var mıdır? Yoksa teker teker her şarkıcıya girip bulut tuşuna mı basacağız?

Bir sorum da şu. Şu anda itunes da tüm parçaları görüyorum. Bazılarının yanında bulut işareti var ve waiting diyor. Bu ne demek? 3.ncü aşamada bitti sonuçta. Yüklemeler de yapıldı gördüğüm kadarıyla...
  • quote:

Şimdi benim üçüncü aşamada bitti. Tüm parçalar imatch serverında. Ama telefonda hepsi yok. Bunların hepsini tek seferde download etme şansımız var mıdır? Yoksa teker teker her şarkıcıya girip bulut tuşuna mı basacağız?

Bir sorum da şu. Şu anda itunes da tüm parçaları görüyorum. Bazılarının yanında bulut işareti var ve waiting diyor. Bu ne demek? 3.ncü aşamada bitti sonuçta. Yüklemeler de yapıldı gördüğüm kadarıyla...

Hayır dostum bitmemiş upload ediliyor demek... Şöyle diyeyim;

Öncelikle şu iki icloud sütununu açın (iCloud Durumu ve iCloud'dan indirilen);

iTunes Match Kullananlar (Ana Konu)

1) Eşleştirildi: Sorunsuzca eşleştirilen parçalar.
    2) Uygun Değil: iTunes Match ile iCloud’a atılamayacak dosyalar bu şekilde gösteriliyor. 200 MB’tan büyük ya da 96 kbps’den düşük kaliteye sahip müzikler “uygun değil” olarak kategorilendiriliyorlar.
    3) Silindi: Bu parça, bir başka bilgisayar ile iCloud üzerinden silinmiş.
    4) Hata: Dosya bozuk ya da yükleme sırasında bir problem olmuş. Mağaza > iTunes Match’i Güncelle menüsü ile güncellenebilir.
    5) Kopya: iTunes arşivimizdeki kopya şarkılar, yani birden fazla olan aynı şarkılar farkedildiğinde bu şekilde işaretleniyor ve iCloud’a yüklenmiyorlar. Dolayısıyla yer kaybetmiyoruz. :) Parçanın yasal olup olmamasıyla ilgili bir konu değil.
    6) Bekliyor: Eşleştirme işlemini bekleyen parçalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 5 Aralık 2012; 16:36:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Bende us itunes match e üye olacam çünkü türk itunes match te benim şarkılardan eksiklikler var.Fakat kredi kartım yok bulamadım bir türlü biryerden us itunes match için banka kartı ile alıp kullanabileceğim kredi vs.

U.S. Match için internette satılan U.S. Gift kartlarından birini Amerikan hesabınıza yükleyebilirsiniz.

Evet ama kredi kartım olsa zaten alacamda kredi kartım yok.Banka kartı ile ödeme yapabileceğim bir yerde bulamadım.U.S. match çok daha geniş şimdilik çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

quote:

Şimdi benim üçüncü aşamada bitti. Tüm parçalar imatch serverında. Ama telefonda hepsi yok. Bunların hepsini tek seferde download etme şansımız var mıdır? Yoksa teker teker her şarkıcıya girip bulut tuşuna mı basacağız?

Hayır dostum bitmemiş upload ediliyor demek... Şöyle diyeyim;

Öncelikle şu iki icloud sütununu açın (iCloud Durumu ve iCloud'dan indirilen);

1) Eşleştirildi: Sorunsuzca eşleştirilen parçalar.
    2) Uygun Değil: iTunes Match ile iCloud’a atılamayacak dosyalar bu şekilde gösteriliyor. 200 MB’tan büyük ya da 96 kbps’den düşük kaliteye sahip müzikler “uygun değil” olarak kategorilendiriliyorlar.
    3) Silindi: Bu parça, bir başka bilgisayar ile iCloud üzerinden silinmiş.
    4) Hata: Dosya bozuk ya da yükleme sırasında bir problem olmuş. Mağaza > iTunes Match’i Güncelle menüsü ile güncellenebilir.
    5) Kopya: iTunes arşivimizdeki kopya şarkılar, yani birden fazla olan aynı şarkılar farkedildiğinde bu şekilde işaretleniyor ve iCloud’a yüklenmiyorlar. Dolayısıyla yer kaybetmiyoruz. :) Parçanın yasal olup olmamasıyla ilgili bir konu değil.
    6) Bekliyor: Eşleştirme işlemini bekleyen parçalar.

Hocam pardon o söylediğin sütun nereden açılıyor?

Bu arada ben bütün listeyi sildim. Sevmedim 3.300 parçanın neredeyse sadece yarısı eşlendi. Düzenli olmasını istiyorum. Teker teker kendim yapacağım her parçayı veya albümü.

Bu arada yardımların için çok teşekkürler. Bayağı kişiyi cevapladın :)

• kesinlikle pişmanım 2.adımda takılıp kalıyor 1 parçayı saatlerdir işaretleyemiyor,3.adıma 2 kere geçti bazı parçaları iclouda yükledi 323 adet parça yüklemeden kaldı,bir daha da 3 . adıma geçemedim .

benden tavsiye biraz bekleyin öyle satın alın itunes matchi 40 TL haram olsun...
  • bu arada itunes match e geçtikten sonra bilgisayarımdaki itunes ta telefonumun hafızasında 18 GB lık yer açıldı ama telefonumda hala 7 GB lık yer görünüyor bu nedir şimdi ???

bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Şu linkteki yazıda match yapma yöntemi olarak ses fotoğrafının kullanıldığını söylüyor.

http://appculture.net/how-does-itunes-match-work/

When iTunes Match looks at your songs, it takes an audio snapshot of each one so that it can compare them directly against the iTunes Store database. This way, even if you’ve mislabeled Brian Eno as The Beatles (“wow, their later work really pushed the envelope!”), iTunes will get you the right match.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcali

mac kullananlar için tagalicious tavsiye ederim ben de bunu aldım.
    Tune Up'tan daha ucuz diye bunu aldım. Baktım TuneApp mac OSX'ten pahalı.
    Tum arşivi tarattım. Turk ve yabancı albumlerın hemem hemen hepsini buldu. bir kaç turk albumde yanlışlık yaptı ve bir kaçını bulamadı.
    10 dolar mac app store da ama 3000 civarı şarkıyı duzenledi album kapaklarını koydu, bilgilerini yazdi.
    Ayrıca sundugu bir kaç alternatif kapaktan istediğini secebiliyorsun.

ÖNERİNİZ üzerine aldım bende. kesinlikle çok eski şeyleri. anlamsız torrentleri bile buluyor :) çok beğendim herkese tavsiye ederim
  • hdd de bulunmuş cloud da bulunmuş ne farkı var bence 40 lira verilmez böyle bir iş için.
  • satın almaya çalışırken 5002 nolu hata veriyor. sebebini bilen var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.