Şimdi Ara

iTunes Match Kullananlar (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
13
Favori
15.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rolanddes

Efendiler, şu iTunes Match denilen olaya ben de daldım. Taradı arşivi. Şimdi bulamadıklarını iTunes'a upload etmeye başladı. 5000 şarkım var. 2500 tanesini buldu. Ama bakıyorum bazılarında match yazmasına rağmen bulut işareti yok. Yani bulutta görünmüyor. Şarkının herşeyi tam. Show in iTunes Store'a tıklayınca da gösteriyor şarkıyı. Yani iTunes'un da tanıdığı bildiği şarkı. Ama bulut ikonu yok. Nedendir?

bulut ikonu zaten itunes store'da olmayan şarkılar için gösteriliyor
  • Şimdi Match i satın alsak şarkıları senkronize ettikten sonra itunesdeki şarkılari silip iclouddan indirsek şarkıları kalitelileriyle değiştirmiş olurmuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semican

quote:

Orijinalden alıntı: ErdemErem

Şimdi Match i satın alsak şarkıları senkronize ettikten sonra itunesdeki şarkılari silip iclouddan indirsek şarkıları kalitelileriyle değiştirmiş olurmuyuz ?
    Evet ama yalnızca eşleşenler. Eşleşmeyenleri senin bilgisayarından cloud'a upload ediyor. Ben de müziklerin kalitesi artsın ve legal olsun diye eşleyip geri indirmeyi düşünüyorum

Eşleşmeyende olduğu kadar artık evet kaliteler artacak istediğim yerden ulaşabileceğim.Albüm kapakları eklenecek.

• selamlar benimde okuyup cevabini bulamadigim bir sorum var.
    itunes match satin almadan hangi parcalarimin apple store`a uyumlu oldugunu anlayabilirmiyim.
    bunun bir yolu var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Ben bir seyi daha merak ediyorum. Diyelim ki benim muzikte hicbir tag bilgisi album cover i ve album ismi yazmiyor ve yok. Bunu match etti diyelim. Kendisi match ettikten sonra album coveri yukluyor mu? Diger bilgileri duzeltiyor mu?

hayır bişi yoksa bulamıyor

Diyelim ki sarki adi ve artistten buldu ama album ismi yok. Match etti diyelim album cover yine mi bulunamiyor?

açıkçası itunes çok iyi değil bu konuda bence. bi çok albümü bulamadı bende. Ekstra program satın aldım

itunes match voice recognization kullandigi icin yonteminiz ise yaramiyacaktir.

• ben şarkıları match ettım sonra şarkıları pc den sildim.
    hatta sarkı listesini de sildim. şimdi onları tekrar icloudan nasıl yükleyeceğim?
  • ben bi problemle karşılaştım.
    1.aşamadan 2.aşamaya hiç geçmiyor. Parçalarınız İtuneS'a bildiriliyor diyor ve kısır döngü başlıyor.
    1.aşama hiçbitmedi.. (sabah saat 9:00'da başladım işleme akşam 21.00'e kadar hala 1.aşamada idi.) (18000 parça var)
  • bir album icindeki tum parcalari yukluyorsunuz bunlarin karsiliklarini buluyor buda tamam sonra silip m4a olarak cekelim diyorsunuz ve 14 sarkili bir albumden 2 tanesi mp3 olarak geliyor digerleri m4a. Bu konuda tecrubesi olan var mi? Sonucta eslesmemis olsa onlari cekemez ama albumun tum parcalari eslesiyor ama tum parcalar m4a olarak inmiyor.
  • re:kendim

albumde bulamadigi parcayi upload edip ayni parcayi bana geri veriyormus. Enteresan. Albumun tum parcalari duzgun hepsi eslesiyor bir iki parcada mutlaka sorun cikiyor. Duzen konusunda obsesif insanlar icin hos olmadi bu. ;)
  • Sirf kontrolumden cikmasin diye albumlerimi tek tek upload ediyorum. Sonuclar hic hos degil. Her albumden ( tuneup pro ile zaten hepsi temizlenmis ) mutlaka taniyamadiklari cikiyor. Siz dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama cok uzun surdu diyenler ozellikle dikkat etsin albumunuzun tamamini upload ediyor aslinda. Haliyle siz nasilsa kaliteli versiyonu var deyip cloud dan indirdiginizde yarisi mp4 yarisi mp3 olarak geliyor. Sarki kaybetmiyorsunuz belki ama muzik arsiviniz oldukca karisik bir hal aliyor. Tanimadigi parcalari itunes uzerinde ariyorum ayni track number ile orada var. Fakat ne hikmetse tanimiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

ben bi problemle karşılaştım.
    1.aşamadan 2.aşamaya hiç geçmiyor. Parçalarınız İtuneS'a bildiriliyor diyor ve kısır döngü başlıyor.
    1.aşama hiçbitmedi.. (sabah saat 9:00'da başladım işleme akşam 21.00'e kadar hala 1.aşamada idi.) (18000 parça var)

apple global forum sitelerinde de aynı sorunu yaşayan bir sürü kullanıcı olduğunu görüyorum.
    Anladığım kadarı ile oldukça eski bir bug ancak hala bir çözüm getirmemiş apple...
  • ios 6 kullanip itunes match den parca indirip bunu silebilen oldu mu? İos 5 yukli ipadimde parmak hareketi ( finger swipe ) ile download ettigim muzik dosyasini silebilirken ios 6 da calismiyor :) hastayim bu apple in bu bait hatalarina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

quote:

Orijinalden alıntı: rolanddes

Efendiler, şu iTunes Match denilen olaya ben de daldım. Taradı arşivi. Şimdi bulamadıklarını iTunes'a upload etmeye başladı. 5000 şarkım var. 2500 tanesini buldu. Ama bakıyorum bazılarında match yazmasına rağmen bulut işareti yok. Yani bulutta görünmüyor. Şarkının herşeyi tam. Show in iTunes Store'a tıklayınca da gösteriyor şarkıyı. Yani iTunes'un da tanıdığı bildiği şarkı. Ama bulut ikonu yok. Nedendir?

bulut ikonu zaten itunes store'da olmayan şarkılar için gösteriliyor

Evet ya. Ben onu yanlış anlamışım. Ama şimdi de şu rahatsız ediyor beni. Çok rahat bulunması gereken şarkılar match olmuyor. Acaba nedeni bunların itunes'da henüz olmaması mı? Hala eski albümler itunes'a eklenmeye devam ediyor mu? Edecek mi?

Bir de match olanların daha iyi versiyonlarını nasıl indirebiliriz?..

Tşk..

• Evet , İtuneS'un şuan itibariyle albüm ismi uydurduğunu da gördüm. Blur'un "13" isimli albümünün ismini 1992 olarak güncelledi. :)
  • Arkadaşlar, geçen gün dışarıda gezinirken açtım müziklerimi ve tüm müzik arşivimi dinleyebilmenin keyfini yaşadım. Ancak daha 2 saat geçmeden aylık 1 gb kotalı internetimin dolduğunu gördüm. Bunun önüne geçebilmek için, ayarlardan itunes match'i aç kapa mı yapmam lazım? yoksa, tüm arşiv şarkılarımı listede göster ama hücresel ağ'da oynatma gibi bi seçenek varmı?
  • arkadaşlar bende az once deneme amaclı bı alayım dedım cok muzık dınleyen bırı degılımdır ama sırf meraktan bı denyım dedım. az once 120 sarkıyı felan eslestirdi ama ne album kapaklarını ekledı ne de ısımlerını degıstırdı, sarkı ısımlerınde hala sıte ısımlerı felan var. bunları felan duzenlemıyo mu ?
  • tamamen fiyasko oldu benım için. eslestiriğim hiçbir şeyin album resmini felan eklemedı veya degıstırmedı bunu gec şarkı ısımlerını felan da oldugu gibi yukluyo yani saçma sapan sıte ısımlerını de aynen ıade edıyo , komedi :) komedi.boyle oldugunu bılseydım almazdım, çöpe gitti para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 11 Aralık 2012; 15:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Arkadaşlar, geçen gün dışarıda gezinirken açtım müziklerimi ve tüm müzik arşivimi dinleyebilmenin keyfini yaşadım. Ancak daha 2 saat geçmeden aylık 1 gb kotalı internetimin dolduğunu gördüm. Bunun önüne geçebilmek için, ayarlardan itunes match'i aç kapa mı yapmam lazım? yoksa, tüm arşiv şarkılarımı listede göster ama hücresel ağ'da oynatma gibi bi seçenek varmı?

sanırım hücre bilgilendirmeyi kapatmak lazım
  • iTunes Matchin sebekeyi kullanmasini engelleyebilirsiniz. Onun disinda sik dinlegidiniz albumleri veya sarkilari telefonunuzda tutmanizda yarar var hem sarj hem de kota acisindan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

tamamen fiyasko oldu benım için. eslestiriğim hiçbir şeyin album resmini felan eklemedı veya degıstırmedı bunu gec şarkı ısımlerını felan da oldugu gibi yukluyo yani saçma sapan sıte ısımlerını de aynen ıade edıyo , komedi :) komedi.boyle oldugunu bılseydım almazdım, çöpe gitti para.

Sacma site isimleri ile tag'lenmis mp3 u nasil itunes eslestirecek ki? Siz ne sandiniz? Sacma sapan bilgiler girilmis sarkilari nasil kendi store unda bulacagini dusundunuz? Ne yapacakti, apple da biri oturup sizin album bilgisi kisminda www****indireklo.com benzeri adresler yazili olan sarkilarinizi dinleyip mi anlayacak ne oldugunu? Sarkilarinizin id tag leri duzgun degilse herhalde bulmayacak, bulamayacak. 2-3 sayfa geri donerde okursaniz insanlarin neden tuneup gibi programlari kullandigini, o programlarin ne ise yaradigini, neden once bu programlari kullanip sonra itunes match e yuklediklerini anlarsiniz diye umuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.