Şimdi Ara

iTunes Problemi =(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düzgün çalışan itunes telefonuma mp3 atmak için çalıştırdığımda şöyle bir yazıyla karşılaştım

(The iTunes Library. itl file is locked on a locked disk,or you do not have write permission for this file.)

sonra ben hali hazırda programı sildim yükledim yeni versiyonunuda yükledim ama hep aynı sorunla karşılaşıyorum.Artık ne yapacağımı şaşırdım kitlendim kaldım yardım ederseniz sevinirim.

• hiç kimse yaşamadımı böle problem
  • itunes'ta yeni bir müzik kütüphanesi oluşturmayı dene, müziklerinin olduğu klasörüde değiştirmeyi dene diyorum ama denemişsindir muhtemelen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: webbakkal

itunes'ta yeni bir müzik kütüphanesi oluşturmayı dene, müziklerinin olduğu klasörüde değiştirmeyi dene diyorum ama denemişsindir muhtemelen..

yaa açılsa yapıcamda basıyorum açılsın diye direk bu çıkıyor başka birşey çıkmıyor yani giremiyorum itunes a offf ben deli olcam bazen deli ediyo telefon beni başka yolu yokmuki bunun mp3 falna atmak için
  • iphone browser tarzı program ile müziklerini atabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: webbakkal

iphone browser tarzı program ile müziklerini atabilirsin

o programadan haberim yok nasıl kullanılıyor bana download linkini falan atarsan sevinirim birazda açıklarsan süper olur nasıl yapılıyor atılıyor yanlış bişi yapmak istmyrm
  • bilgisayarında arama yap, uzantısı .itl olan dosya için. bulduğun dosya salt okunur ise değiştir. yine düzelmezse o dosyayı sil ve itunes'u aç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

bilgisayarında arama yap, uzantısı .itl olan dosya için. bulduğun dosya salt okunur ise değiştir. yine düzelmezse o dosyayı sil ve itunes'u aç.

arkadaşım arama yapıyrm şu şekilde *.itl ama bişi bulamıyorum doğrumu aratıyrm off elim ayağım kitlendi resmen
  • http://code.google.com/p/iphonebrowser/downloads/list bu adresten iphone browser programını indirebilirsin kullanımı oldukça basit fakat programı ilk açtığında iphone cihazını görmeyebilir bu yüzden iphone installer'danhttp://appledailytimes.com/installer adresini ekle ve ziphone fix'i kur usb iphone browserı yeniden başlat görecektir. ben daha hiç mp3 atmadım telefona :) o yüzden mp3 leri hangi klasöre atıyor bilemiyorum ama senin telde mp3 varsa onları bulup aynı klasöre atarsın müziklerini

• off wirelss ta yok bende nerden yükliycem şimdi telfona onu deli olcam bıktım valla iphone browserıda yükledim bir sürü vardı orda setup iphone browser zip liyi seçtim yükleidm ilk açıldı şimdi hata raporu veriyor =) walla var b,şiler ben anlıyamadım

• ibrick diye bir program vardı galiba ismini tam hatırlayamadım birde onu dene istersen
  • walla arkadaşım bu itunes da newar bilmyrm neden böyle bi hata alıyorum onuda bilmiyorum güncelleme hiçbişi ypaamıyorum offf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.