Bildirim
İTÜNÜN HANGİ BÖLÜMÜ TUTAR
Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i7-1335U İşlemci, Intel UHD Graphics Paylaşımlı Ekran Kartı, 14 inç FHD Ekran, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, FreeDOS, NX.VZTEY.001 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CPJ76B4Q
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnşaat yaz devam et -
quote:
Orijinalden alıntı: prophecyy
İnşaat yaz devam et
Of okul puanı of geri atmasa %100 ing olcaktı. %30 ing de tereddütlyüm -
Hiç sıkıntı yapma ing. öğrenirsin,bana sorarsan alabileceğin en iyi mühendislik eğitimlerinden birini veren okul orası. -
quote:
Orijinalden alıntı: prophecyy
Hiç sıkıntı yapma ing. öğrenirsin,bana sorarsan alabileceğin en iyi mühendislik eğitimlerinden birini veren okul orası.
İng ögreniyonda %30 da da . ama mesleki ingilzice şeyi . neyse hacı çok saolasın tavsiyelerin için -
İtü inşaat tutar muhtemelen tabi ama talep görüp 15k lara çekmezse sıralamayı. Gelmezse diye yazacağın bölüme dikkat et o nedenle. %30 da da gerektiğinde ingilizce terimleri öğretirler merak etme. Zaten büyütülecek miktarda olmaz mühendislikte terimler. 4 yıl öğrenmek için rahat yeter. Kaldı ki eğer %100 deki hocalar %30'a girecekse ki muhtemeldir o zaman zaten sorun yok gerekli terimleri orjinalleriyle öğretirler. -
saolasın kardeş . up up up yardım pls -
up up up up -
Hocam bi sey sorabilir miyim okul puaniniz kacti da bu kadar geri atti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
73
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X