Şimdi Ara

IXUS 70 ve 75 Kullananlar BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
13.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buda bir yakalama testi.. arkadaşım elini bayağı hızlı sallıyordu. 4-5 resim çektim ve hepsinde de makinemiz net,bulanma olmadan yakaladı...

IXUS 70 ve 75 Kullananlar BURAYA
  • bu resimde makro modunda.. amaç odaklanmayı göstermek...

• bu resimde de monitörümüzü odakladık makro modunda.. ve sonuçç.. ikiside aynı noktadan çekildi...

• arkadaşlar inanın burada olmuo böle yanlız başıma.. diğer arkadaşların da paylaşımlarını bekliyorum.... ben bir 5 gün yokum.umarım geldiğimde buralar dolar... herkese bol fotolu günler...

gitmeden birde makinede birşey dikkatimi çekti. çalışır haldeyken kart kapaığını açtığınız an makine kendini kapatıor. ve kapak açıkken makineyi açmaya kalktığuımzda makine açılmıor.. gayet hoş bence:)
  • buda başka bir makromodunda çekim. acele oldu.. baktım koltuğun altında ne zaman öldüğü belli olmayan bir arı.. hemen koydum masamın üstüne.. ama flash patladı. o parlaklık ondan.. fazlada uğraşamadım...

• arkadaşlar bu ixus 75 için lcd stickerı nerde buluruz acaba nette araştırdım pek bi yer yok özellikle bursada bi yer sölerseniz bulabileceğim sevinirim..
  • bende de 70 var senin koyduğun foto lara şaştım kaldım o kadar kötü mü cekio yhaa bnm öle diil 7 mp bi makina icin senin resimler biraz kötü daha iyi cekmesi lazımm
  • merhaba bende almak istyoum bu mkineden ama biraz çelişkide kaldım manuel ayar olmaması birz canımı sıkıyo gece çekimlerindeki başarısıda önemli benim için
  • Herkeze selam ixus75 ile çektiğim makro resim

• Bu da hızlı gece çekim ayarında gece çekimi ixus75

bir tanede gündüz çekimi

Arkadaşlar sizde makinenin özelliklerini keşfettikçe buraya yazarsanız hepimiz daha güzel resimler çekebiliriz diye düşünüyorum. Ben şu aralar gece çekimleri yapıyorum, en iyi sonuçları hızlı gece çekim modunda elde ettim ancak tripod olsa iso ve çekim hızını ayarlayarak daha güzel resimler elde edebilirdim sonuçta tripod olmadan hızlı gece çekim modu fena sonuçlar çıkarmıyor. Gündüz ve makro çekimleri ise bence oldukça tatminkar. Karlı havaların olduğu şu günlerde kar resimleride çekelim ve ekleyelim. Bol resimli günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatom -- 14 Şubat 2008; 13:57:49 >

• gzl resimler saol
  • bu ixus 60'ın gece çekimi.

• ya bende ıxus 70 almayı düşünüyorum ama bunda gece hızlı çekim modu varmı
  • teşekkürler ttrsntrky.
    ixus70'de gece çekim modu var.Bildiğim kadarı ile 70 ve 75 arasındaki tek fark LCD ekranının boyutu. 70'in 2.5" 75'in 3".
  • bende 70 war hızlı gece çekim modu war lcd de tatmin edio 75 daa pahalı 70 i tavsiye ederm
  • burda sizlerden bi kaç gece çekimi istiyorum flaşssız olarak teşekkürler

bide a570 ıs ve ıxus 70 arasında kaldım ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2339 -- 17 Şubat 2008; 10:31:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

burda sizlerden bi kaç gece çekimi istiyorum flaşssız olarak teşekkürler

bide a570 ıs ve ıxus 70 arasında kaldım ne tavsiye edersiniz

manuel ayarlara izin versin diyosan a570 şipşak çekim olsun beni yormasın manuel ayarla diyosan ixus 70..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepe Kontes -- 17 Şubat 2008; 12:21:00 >
  • TEREDDÜT ETTİĞİM ŞEY IXUS 70 TE BEKLEDİĞİM ŞEKİLDE GECE ÇEKİMİ YAPAMAMAK MESELA ARABALARIN FARALARI BÖLE ÇİZGİ YAPILABİLRMİ 2 ARADA Bİ DEREDEYİM
  • Araba farlarının ışıklarını uzun biçimde çekmek için tripod şart çünkü makinenin çekimini 2 sn kadar ertelemek gerekiyor, bu süre içinde nefes almadan tutsan bile kamera illaki titriyor ve görüntü bozuk çıkıyor. 75 tripod yardımı ile bu tarz resimleri rahat çeker. Bende tripod yok tripdsuz çok bozuk olduğu için

1/3 sn ertelenmiş elle flaşsız çekimi gösteriyorum.

1/2 sn ertlenmiş görüntü titremeye başladı... birde arabaların hızlı gitmesi gerekir yollar karlı, yavaş gittikleri için far ışıkları biraz kısa kalıyor, kuru havada bi daha çeker yollarım.

• peki o kareler ıxus 70 e mi ait
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.