Kartal, resimleri ixus75 ile çektim ancak 70 modelide aynı sonuçları verecektir çünkü tek farkları lcd ekranı diye biliyorum...
teşekkür ederim,tolgatom...
bu arada kaplumbağamızın ismi; Ninja Necdet
İXUS 75...
İXUS 75...
arkadaşlar uzun zamandır yoktum. malum bi çıktım gezmeye anca geldim. ve geçtim netin başına. teşekkür edrim arkadaşlara. resim yollamışsınız. yorum yapmışsınız. bende baya resim çektim. burada paylaşacağım. arkadaşalr makineden baya şeyler öğrendim.. bugün yarın paylaşacağım onları.. şi,mdilik b enden bu kadar....
Ben de kısa süre önce ixus 75 alarak aranıza katıldım ama makineyi fazla kurcalayamadım. saLtaş makineden baya şeyler öğrendiğini yazmışsın, bunları bizlerle de paylaşırsan sevinirim, sanırım bu makine hakkında en fazla tecrübeye sahip arkadaş sensin, şimdiden teşekkürler...
bendende resimler gölcükten manzaralar.
sahildeki müze gemi
gölcük sahil
mrb arkadaslar ben de bir ixus 70 kullanıcısıyım.. bu fotoya tarih atma olayını nasıl yapıyoruz yapabiliyor muyuz bir de bu makro cekimleri nasıl yapıyouz teşekkürler
arkadaslar orada 23sayfalık ne güzel topiginiz var siz burada takılıyorsunuz dagılacagınıza tek baslıkta toplansanız daha güzel bi paylasım olur
kanımca
arkadaşlar bu forumun sahibi saltaş açmış forumu ama heralde öldü bizi ixus 75 resimlerinden mahrum bırakıyor. saltaş: seni bekliyoruz resimlerini özledik yorumlarını özledik gelde 1-2 yorum yap.
hakancım resimlerin gayet hoş. çok güzel.. ya sorma kardeşim. fotograf makinemi unuttum bile.. yerini bile unuttum. baya yoğunum. malum iş-okul.beraber gidior. ancak zamn. ama elimde dünya kadar resim var. ama koyamadım. arkadaşlar bi kardeşimiz niye ayrı olduğumuzadan bahsettmiş. kaqrdeşim bu katagori sadec ıxus 70ve 75 için. o sebeple ayrı yaptık. başka bi durum yok yani. ben makinenin özelliklerini geçtikçe öğreniorum. şuan renk atama olayı var .çok hoşuma gitti. önce resimde çıkan bir yerin rengini seçioruz. orayı aktif yapıoruz. ardından sadece orası renkli çıkıo.. diğer hertaraf siyah beyaz çıkıo. gayte hoşuma giden bir foto çekimi oldu.. bikaç resim ordan koyalım... bir kaçtanede başka resimlerden...
bu arkadaşım.. eline teknik resim kitabı verdik... alttan dersi devam 3yıldır alıo
bu da başka bir renk atama... masa normalde koyu gri renk...
bu resim çokk i deil ama güzel bir mekan.. çok sessiz....
gece çekimlerini yollayacam inşallah en kısa sürede arkadaşalr gene. ama diğer arkadaşlarda sizde lütfen ekleyin resimler...
bende ixus75i uzun süredir takip ediyorum tasarım olarak çok güzel bi cihaz resimlerde ve yorumlardada öyle görünüyor.Sizden ricam;resimlerin orjinal boyutlarını paylaşım sitelerine(rapidshare vb.)yüklemeniz,ixus 75i bu hafta sonu almayı düşünüyorum ve resimlerin orjinal boyutlarını görmek benim için çok önemli. teşekkürler...
salihcim güzel resimlerini bekliyorum gönderdiğin resimler ixus75 hakkında tatmin edici değil.