Bildirim
IXUS 70 ve 75 Kullananlar BURAYA (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar öncelikle özür dilerim. uzun zamandır girmedim. bu konuyu oluşturuken amacım herkese faydalı olsun. hjerkes maikneyi en iyi şlekilde öğrensin olacaktı. ama bencillk yaptım ve, kendim öğrenince hiç mesaj atmadım..
maineyi yaklaşık 6 aydır kullanıorum. ve son derece memnunm. dünyalar kadar resim çektim. çoğundan memnunum. tabiki memnun olmadıklarım da oluo. özellkle kırmızı gözlü resimler ve gece elle yaptığım çkmler.
gece çekimleri tripodsuz gerçekten kötü, önüne geçmek zor. ama beni tek sıkan kırmızı göz oldu, ev içi veya ev dışı, farketmio. gece yaptığım çekimlerde mesafe biraz artınca kırmızı göz çıkıo. makinenin kendi özellği var, düzelt diosun, düzeltio. ama % 100 başarılı olamıor.. -
ama makinenin o kadar çok güzel özelkleri var ki, çekim hızı, video kalitesi, resim kalitesi, tasarımı ( bu konuda daha ii yoktur healde ), estetik mükemml.fiziksel konuda hiç bir sorunu yok. içindeki DİGİC 3 çok başarılı ayrıca. alırken daha yavaş bekliodum.ama sandığımdan çok dah ii hızı.. arkadaşalr makineyi gerçekten merak edenler PM den mesaj atabilirler. cevap veririmkesinlikle.... -
BİRDEEEE,, en önemli başımdan geçen olay.. ERKAYALAR.. makineyi alırken GARANTİ konusunda çok tereddütlerim vardı. özellkle ERKAYALAR hakkında duyduğum çok ağır elştrlerden sora makineyi yurt dışından alayım diye düşündüm. tam evet diodum ki son anda vagçtim ve ERKAYLAR aldım. makinemi aldım. 2 ay da hiç sorun yoktu. elektronik konusunda çok şansz olan ben, tam makineme bşy olmadı dediğim zamn bir gezimde makinemin pili bitti.. şarz ettim. dolmadı tam.yarım şarz ettim. makinem açılmıo. dedim acaba tam mı doldurmak gerek, ardından tam şarz ettim. ve makinem gene açılmıor. tabi başladım korkmaya. ne oalacak die. ertesi gün gezi dönüşü bir CANON ıxus 75 satan mağazayı buldum. durumu anlattım. maiknem durup dururken çalışmadı dedim. acaba batarya sorun var mı die merak ediodum.ve bataryamı onların cihazlarında denedim. ve bataryada sorun yoktu. demekki olay maiknede dedik.ve maikneyi hiç istemeye istemeye ANKARA ERKAYALAR a götrdüm. ve olanlar beni çok şaşrttı. ilk olarrakderdimi dinlediler. biz döneriz dediler sorunu tespit edince. 2 gün geçmediki telim çalıyor. açtım erkayalardan, BEYEFNDİ makinenizin İŞLEMCİSİ yanmış, GARANTİ KAPSAMINDADIR, hiç sorun yok. FİRMAMIZ değiştirecektir. dedi. içim rahatladı. ne kadar sürer diye sordum. en geç 1 hafta içinde döneriz dediler. ve 3 gün ardından yine TELEEFONUM çalıd. yine ERKAYALARDAN. BEYEFENDİ MAKİNENİZİN işlemcisini değiştirdik. şuan sorunu yok.gelin alın demezmi.. inanamadım... 5 gün içinde hiç sorun yaşamadan makinemi aldım.. gerçekten korktuğum gibi değilmiş.. iiyi ki erkayalardan aldım diorum.. şimdi bu herkese olur olamz mı bilmem. bazı arkadaşalr olumsuz tecrübe edinmiş olabilr. ben i demicem. yorum yapmayacağım. sadece başımdan geçeni analttım. takdir size kalmış arkadaşalr.
-
kahirum arkadaşım şu resimlere tarih kaydetme olayını ankatabilir misin ???
bir de , hafıza kartım 4 gb'lık bende makinenin içine normal flash bellek gibi dosyalar atıp , taşımak istiyorum ama yapamadım . bunun bir yolu yordamı var mıdır ?? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim .
makinem ixus 75'dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.1907 -- 27 Eylül 2008; 16:17:38 > -
hocam öncelikle tarih atmak sadece portre resimlerde orjinal resm,n üzerinde çıkıo. onun dışında çıkmıo...
hafıza kartı gibi taşımaya gelince, eğer makinenin biçimlendridiği dosyaya dokunmazsan sorunsuz şekilde veri taşıyabilirsin.. ama CANON dosyasına sakın birşey ekleme silme.. -
Arkadaşlar merhaba, ixus 70'te gece çekimlerinde kırmızı göz olayını düzeltme veya en aza indirme şansımız var mı? "kırmızı göz düzeltme seçeneği"ni kullanarak kısmen hallediyoruz, fakat istediğim gece çekim yaparken fotoğraf makinesinin ayarları hangi konumlarda olmalı. -
hocam açıkcası bu kırmızı göz sorunu malesef var.. fto.makinesinden özel düzeltme ayarıda var. ama çok yeterli değil. veya da resim programlarından kullancak oradan düzelteceksin bunu. malesef makinemizin böyle bir sorunu var.. o yüzden çok uzaktan çekim yapma. gece resimlerinde zoomsuz resim çek. -
merhaba
canon ixus75 fotoğ Mak. kullanıcısıyım,ikinci el almıştım, herşeyi iyi güzelde tEk sorunu tarih Ve saat gösterimi sadece 1600*1200 çözünürlük seçeneğinde var.daha yüksek çözünürlük seçeneklerinde tarih ve saat çıkmıyor.
biraz araştırdım canon yeni güncellemeyle sanırım bu sorunu çözmüş.Canon un sitesinden ZoomBrowser EX 6.9.0a Updater isimli program indirdim program kurulum esnasında canon fot. mak. nin cd dini istedi bende makineyi ikinci el aldığımdan o cd bende yok bu cd yi nerden bulabilirim?
veya fotoğraf makinemi güncellememin başka yolu varmı?
teşekkürler...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X