Şimdi Ara

ixus90 mi? ixus970 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar canon ixus bir makine alicam.

bunlardan hangisi daha iyi sizce?

Benim icin aradigim en onemli ozellik manual ayarlarin olmasi.
    Manual ayarlardan sonra da ek alternatif ozellikler, optik zoom, autofocus, yuz tanima, goruntu sabitleyicisi gibi....

aslinda ixus90 ve 970 biraz agir basiyo. Ama her ikisininde manual performanslari bilmedigim icin kararsiz kaldim.

Canon IXUS 970 Dijital Fotoğraf Makinesi
    Etkin Piksel (MegaPiksel): 10
    5x Optik
    2.5 inch PureColor II LCD ekran

Canon IXUS 90 IS Dijital Fotoğraf Makinesi
    Etkin Piksel (MegaPiksel): 10
    3x Optik
    3 inch PureColor II LCD ekran

Bunlar bu makinalar hakkinda bildigim teknik ozellikleri
    ama gece cekim performanslari, makro cekim performanslari, manual cekimlerindeki performanslarini merak ediyorum
    yardimci olursaniz sevinirim.

• Makine alırken burdan garantilimi alacaksınız, yoksa dışardan garantisiz olarak mı?
    Birde bunları bulduğunuz en uygun fiyatlar nedir?
    Bunları sormamın sebebi belki aynı fiyatlara sizi daha farklı makinelere yönlendirebiliriz. Gözünüzden kaçmış başka modellerde olabilir. Amaç, sadece makine almanız değil, harcamak istediğiniz fiyata göre size en iyi makineyi aldırmak.
  • ben su an danimarkadayim fiyatlari turkiye fiyatlarina cevircek olursak

ixus970 = 550ytl
    ixus90 = 390ytl
    civari bisi yapio ikisininde garantisi oluyo zaten burda o yuzden sorun olmuyo.
    canonun butun modellerini bulamiyorum. sanki burdaki elektronikciler agiz birligi yapmis gibi
    a serisinden bi a580 war. baska yok.
    bide canonun buyuk makinelari war ama onlar benim icin buyuk. O yuzden benim icin biraz ideal olanlari yazdim
  • ixus 960 bakın...
    hem sensör büyük,hem kalite olarak ixus serisinin en iyisi
  • Bende şimdi 970in teknik özelliklerine baktım ve bence de 960 ın gerisinde.
    ixus970 için o para çok fazla. Makyajlanıp piyasaya sunulmuş bir model bence.
    ixus960 ı bir araştırın, oralarda bulunabiliyorsa o modele yönelmeniz en iyisi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ixus 960 bakın...
    hem sensör büyük,hem kalite olarak ixus serisinin en iyisi

bence ıxus 800 en baba ixus .6mpx ne güzel
    Bende 960 ı iyi bir İxus olarak biliyorum.960 DAN sonra canon işin suyunu çıkardı...

alacak arkadaş 960 a yönelsin olmazsa ıxus 90 daha yakın duruyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 29 Ekim 2008; 23:11:44 >
  • arkadaslar yanliz az once kisa bi arastirma yaptim ixus 960 da manual ayar yoq
    Beniim icin manual ayarlarin hassas olmasi cok onemli.
    O yuzden zaten a serisi ariyodum da bulamadim. aslinda daha cok merak ettigim 970 de manual performansnasil?
  • Peki başka bir yerden bulmayı deneseniz. ebay den falan alabilecek birini bulursanız daha iyi olur illa canon derseniz.
    Mesela ben size Fuji F50fd önereyim. Onu orada bulabilme şansınız varsa onu da bir araştırın. Büyük sensörü, titreşim ve bulanıklık önleyicisi, manuel ayarları, hoş tasarımı ile tercih edilebilecek bir makine.
  • aşağıdaki verdiğim adresde de 1. sırada yer almış. belki dikkatini çeker.

http://www.cameras.co.uk/reviews/canon-ixus-970-is.cfm
  • Arkadaslar burdaki gitttigim shoptaki calisan adam kafami karistirdi

bi de simdi panasonic dmcf x35 i de dusun diyo onunda performansi cok iyi felan dedi ixus 970 le hemen hemen ayni fiyata sahip
    siz ne diyosunuz bu konuda
  • hatta aslinda yeni bi konu daha mi acsam diye dusunuyorum.
    ixus 960 i da burda buldum ve 970 den 200 ytl daha pahali.

siz ne dusunuosunuz?

ixus 970 _575 ytl
    ixus 960 _750 ytl
    panasonic dmcf x35 _650 ytl

hangisi daha a´lmak daha akillica?
  • benim bildiğim kadarı ile IXUS ların hiçbirinde manuel ayar yok.
    Manuel ayar istiyorsan büyüklük de sorun olmaz diyorsan 570IS ya da 590IS i tavsiye ederim.Fotoğraf kalitesi olarak da IXUS 960 dan daha iyi diyebilirim.(bendeki 590 fotoğrafları ile arkadaşlardaki 960 ları kıyaslıyorum).Fiyat olarak da daha makuller.
  • Powershot 570Is ya da 590Is bence işini görecektir.Ben yıllardır a540 kullanıyorum çok memnunum.Bir ara değiştirip s5 aldım ama nedense bana fazla gibi geldi tekrar 540'a döndüm.540 her işimi görüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuxelfindik

hatta aslinda yeni bi konu daha mi acsam diye dusunuyorum.
    ixus 960 i da burda buldum ve 970 den 200 ytl daha pahali.

siz ne dusunuosunuz?

ixus 970 _575 ytl
    ixus 960 _750 ytl
    panasonic dmcf x35 _650 ytl

hangisi daha a´lmak daha akillica?

960 almak daha mantıklı...

@nurixy

doğru diyor olabilirsin ama ,nasıl bulabilecek ki,sanırım üretim bandından kaldırdılar SD700IS i (evet kaldırmışlar)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.