Şimdi Ara

iyi bir elektronikçimi, yoksa !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben iyi bir insan olamadım !

dolayısıyla sonuçta elektronikçide !

elektronikçilik emek sevgi ter ister !

insan olmak ise çok zordur !

• Hayırdır hocam, efkar yapmışsın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevilWarez

iyi bir insan'mı olmak mı zor !

ben iyi bir insan olamadım !

dolayısıyla sonuçta elektronikçide !

elektronikçilik emek sevgi ter ister !

insan olmak ise çok zordur !

Kafan iyi mi hocam ?
    Dizüstüyle meyhaneden falan yazıyorsun herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 27 Ağustos 2006; 0:47:28 >
  • arkadaş inşallah intihar etmez o kıvama gelmiş cunku. arkadastan haber alan varsa solesin merak ediyoruz...
  • intihar etmek korkak işidir
  • İyi bir elektronikçiyim demek çok zordur. Çünkü elektronik çok farklı alanlara ayrılır. Fakat iyi bir insan olmak sadece iyi bir insan olmaktan başka hiç bir şey değildir.
  • iyi bir insan iyi bir elektronikçi olabilir ama iyi bir elektronikçi iyi bir insan olamayadabilir..
    yani iyi bir insan olmak iyi bir elektronikçi olmayı kapsar..
    velhasıl iyi bir insan olmak çok daha zordur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir insan olup olmadığına sen değil çevrendeki insanlar karar verecektir ama bu seni tatmin etmiyorsa ve kendine olan güveninde bir eksilme hissediyorsan profesyonel yardım alman lazım ama ilk önce sen kendi kendine içine dönük bir hesaplaşma yapman lazım sen kendinde neyi eksik veya hangi yönünü başarısız buluyorsan kendini o yönde odaklayıp sorunu çözmelisiniz. Elektronik mesleğinide gözünüzde o kadar büyütmenize gerek yok çünkü bu iş başlı başına lanet bir iştir zaten ve tanıdığım çoğu kişi böyle sorunlarla karşılaşmıştır, şöyle düşünmeni tavsiye ederim esas olan insanın kendisidir sen kendini iyi hissettiğin sürece veya kendini iyi hissettiğin şeylerle uğraştığın sürece hayatta herşey daha doğru ve yerli yerinde olacaktır. İyi insan olmakla, başka hiç birşeyi karşılaştırma elektronik sadece bir iştir bu kadar basit insanoğlu çeşit çeşit işlerle hayatını kazanıyor sende bu hayatta kendine uygun olanı bulacaksındır, hayatta sana başarılar

• kardeş bak sen çorbana ne işin var senin iyisiyle kötüsüyle herkes kendini ileriye sürmek koşuluyla ayakta kalır sende öyle yap bence.
  • Sağ olun arkadaşlar,

gençliğimden beri (lamba ve diyot ile radyo dinleme devri)

bi şekilde elektronikçiyim

elektronik benim hayatım

ama ülkeme insanlığa faydalı olabilecek hiç bi bo* yapmadım

üstelik benim değer yargılarım para üzerine değişti !
  • öyle deme dostum ben farklı mıyım.Ben de ülkem milletim adına hiçbir şey yapMadım.Keşke yapabilseydim.
  • Bu kadar karamsar olma yahu, iyi bir insan herkese göre görecelidir. Ama beyin sabittir. bunları düşünebiliyorsan beynin hala çalışıyor. Programcıda sensin... EEEeeeee ne duruyorsun değiştir programı. Ben yaptığım programlarda eksiklik görüyorsam değiştirme yetkim sadece bende, çünkü source kodlar sadece bende.... Kendi objektifine göre ne yanlış çalışyorsa değiştir. İlk yapacağın şey oturduğun yerden kalk aynanın karşısına geç ve kendine bir bak. ama GERÇEKTEN bak. ve o gördüğüne en yakın kim onu düşün. Onu en iyi anlayacak kim onu fark et...

Unutma !.... Yarına ve düne eşit uzklıkta olan an sadece bu an.....
  • e saat akşam 11 bucuksa yarına daha yakın olmaz mı o an :D
  • @musti

hakikaten takdir ettim seni. umudunu yitirme emin ol eğer istersen şuandan sonra bile başarırsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaris

e saat akşam 11 bucuksa yarına daha yakın olmaz mı o an :D

İşte ihtiyacımız olan şey bu !......
    .
    Böyle arkadaşlar.......
    .
    Allah sizi başımızdan eksik etmesin....
    .
    Bu tebessümü yüz kaslarım hiç beklemiyordu.
    .
    Bu arada doktorlar diyorki ; Ara sıra (aynanın karşısında kendinize de olabilir ) gülümseyi ihmal etmeyin. İçten bir gülümsede yüz kasları beyne herşeyin yolunda olduğu sinayilini yolluyormuş.
    Peygamber efendimiz bile "Gülümsemek sadakadır" buyurmuştur.
    bunlar ufak tefek şeyler ama bakın ufacık 1 ve 0 ile neler yapıyoruz dimi....

• (S.A.V) saol tyilgin1 sende özlü sözlerinle bizi aydınlatıyor hayata başka gözlerle bakmamıza neden oluyosun. hayatın sadece 1 ve 0 olmadıgını hatırlatıyosun bize. sana da kucak dolusu tesekkurler
  • evet kardeşim Peygamber Efendimizin sözleriyle bizi aydınlattığım için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.