Şimdi Ara

iyi bir iş adamı olacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • finalde beni bekleyen berbat hayatimi burdan görebiliyorum. 10 bin dolar maaşlı mükemmel bir mühendis olamayacağımı anlamak geç oldu ama son virajda olmadı en azından..

üniversiteyi bırakıyorum. kambur olmayı,faturalarla kafayı yemeği,hayallerimdeki hayatla alakası bile olmayan bir hayata start vermeyi durduruyorum. piyangomu vurdu bana? hayır, sadece risk alıyorum bundan sonraki hayatımda. ya atar,ya batar hesabı.

iyi bir başlangıç için, o başlangıcı iyi yapabilmek için yurtdışında üniversite okumaya karar verdim. bana eğitim dışında; farklı diller,farklı görüşler,farklı kültürler kazandıracağını, bunların toplamında bambaşka bir bakış açısı ile Türkiye'ye dönebileceğimi zannediyorum. gözünüzde çok büyütmeyin yurtdışını, eğitim çoğu ülkede ücretsiz, hayat ucuz, insanları güzel.. sadece cesaret ve özgüven gerektiriyor.

bu herşeyin bir başlangıcı olacak aslında, amacım döndüğümde kendi şirketimi kurmak ve bir iş adamı olarak tanınmak olacak. gerekli sermaye,düzen hersey tam tamam hazır ve ilerlemek için beni bekliyor olacak. amacım gösteriş olsun diye yurtdışında eğitim almak değil, aslında olay şu; herseye bambaşka bir bakış açısı ile yaklaşmak olacak. iyi bir yönetici olacağım Allah'ın izniyle. o cesareti ve özgüveni kendimde görüyorum. bu arada yurtdışı eğitim ile ilgili bilgisi olan veya yurtdışında okuyan arkadaşlar varsa tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. 2-3 bin lira maaş için milletin buyruğu altinda çalışmaktansa böyle bir riski alıyorum. okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okuyabilirsiniz, temiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Risk almadan basari gelmez. Hangi sektor?

• İnşallah olursun.
  • Olmuş bu olmuş

• Türkiyede kimse kimseyi öyle yönetici yapmaz yurtdışından geldi diye, hele de ukraynada polonyada okuduysa. Hevesini kırmayayım cocacola vs. gibi firmalarda orta kademeli yönetici pozisyonu için en az 7-10 yıl alt kademelerde çalıştırıyorlar. oraya da boğaziçi itü harici zor. O tecrübeden sonra verdikleri maaş da 5-8 bin arasında.

bu arada ben yurtdışında çalışıyorum.

Bir işte çok iyi olup o işi yap, yada bir ülkede çok sağlam bir bağlantın olur ticaret falan olabilir. Ne uzarsın ne kısalırsın yoksa. Çevre çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Risk almadan basari gelmez. Hangi sektor?

aslında bir lider, bir yönetici olabilmek ve şirketi yöneten beyin konumuna gelebilmek için bazı eğitimleri almam gerektiğinin farkındayım. bu eğitimleri almak için yöneticilik alanı olan işletme bölümüne gecmek istiyorum. yurtdışına bu tür eğitimleri almak için gideceğim. temel eğitimleri alacağım elbette ancak asıl amacım geniş düşünerek farklı stratejiler geliştirmek olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Desene iyi bir köle olacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: byob

Türkiyede kimse kimseyi öyle yönetici yapmaz yurtdışından geldi diye, hele de ukraynada polonyada okuduysa. Hevesini kırmayayım cocacola vs. gibi firmalarda orta kademeli yönetici pozisyonu için en az 7-10 yıl alt kademelerde çalıştırıyorlar. oraya da boğaziçi itü harici zor. O tecrübeden sonra verdikleri maaş da 5-8 bin arasında.

Bir işte çok iyi olup o işi yap, yada bir ülkede çok sağlam bir bağlantın olur ticaret falan olabilir. Ne uzarsın ne kısalırsın yoksa. Çevre çok önemli

ben kimsenin buyruğu altında çalışmayı istemediğimden, kendi şirketimi kurmaktan ve şirketimi bir beyin olarak yönetebilmekten bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

Türkiyede kimse kimseyi öyle yönetici yapmaz yurtdışından geldi diye, hele de ukraynada polonyada okuduysa. Hevesini kırmayayım cocacola vs. gibi firmalarda orta kademeli yönetici pozisyonu için en az 7-10 yıl alt kademelerde çalıştırıyorlar. oraya da boğaziçi itü harici zor. O tecrübeden sonra verdikleri maaş da 5-8 bin arasında.

ben kimsenin buyruğu altında çalışmayı istemediğimden, kendi şirketimi kurmaktan ve şirketimi bir beyin olarak yönetebilmekten bahsediyorum.

cebinde fazladan 1m $ varsa yolun açık olsun

• Çalışırsan vede şansın yaver giderse olabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

cebinde fazladan 1m $ varsa yolun açık olsun

diyorum ya işte, geldigimde sermaye,düzen tam tamam hazır, beni bekliyor olacak diye.

• Guest-23066F9EA G kullanıcısına yanıt

iş adamı olabildin mi çekirge

• hmm nice hort

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.