Şimdi Ara

İYİ BİR YAY NEDEN CIKAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR İYİ BİR YAY HANGİ YARATIKLARDAN CIKAR ÖRN +7 HORN CROSSBOW VEYA +1 İRON BOW

• +7horn bow un zaten +1i npc lerde satılıo kendin +7 yapcan,iron bow golem den düsüo
  • lamia ve lamiounus ikincisinin ismini tam bilmiorum şöle diyim lamianın biraz büyük olanları
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABORRR

lamia ve lamiounus ikincisinin ismini tam bilmiorum şöle diyim lamianın biraz büyük olanları

Lamentation mu?
  • iron bow kolay düşmez golemden 40 yılda 1 anca qelir
    czde boss keserken düşürürsün anca
    iron crosbow lamia ve türlerinden düşer(+7 olmadan işe yaramaz)
  • arkadasim lwlin 55 ustu ise hron crossbow +7 seni kesmez en kolay yolu lamia kesersin iron crossbow cikar onu +6 +7 ye basarsin 60 a kadar isini gorur ;)

ayrica iron bow +6 bence en az +7 60 tan sonra eline lazim iron bow ise lamentationlardan cok nadir de olsa dusuyo ayrica golemlerin her turunden dusuyo ufaklardan daha zor duser arkadasin dedigi gibi cok zor ama , sonra dm > dark marelerden du$er bunlar kismen kesilmesi zor yaratiklerdir extradan dt bossundan scolar bossundan lycan bossundan buyuk akrep bossundan kopek bossundan duser tek tek isimlerini yazmadim gurupladim ok kolay gelsin :) haa ayrica demsiin hornx +7 nerdedun duer o drop deildir :D diyelimki du$tu hani du$mez de +1 du$er anca ama ben hic gormedim 150 k ya moradonda satilir alir basarsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.