Filmin orjinal ismi "A good year" .. Bir russel Crowe hayranı olarak bu filmi merak ediyorum .. bir kaç cd - dvd satıcısına baktım ama bulamadım .. filmi izleyen arkadaşlar görüşlerini söylerlerse filmi öyle yada böyle bulcam .. filmi izleyenler nasıl buldunuz ?
romatik film işte adam işine düşkün biri miras almak için eski köyünemi ne gidiyor kızla tanışıyor olaylar gelişiyor yani fena değil film
Hatunlara yönelik romentik/komedi
Onun yerine French Kissi izle.
İzlemesen bir şey kaybetmeyeceğin filmlerden olduğu söyleniyor ama yine de izleyen karar versin.
ben beğenmiştim bu filmi hatta sinemada izlemiştim...orjinal bir konusu var...sıkılmadan izlenebilir...
izlemezsen birşey kaybetmeyeceğin filmlerden.. konusu kısaca şöyle; russel crowe, Londra ekonomisine yön veren büyük bir borsa şirketinin en etkili adamıdır.. birgün miras kaldığı haberi gelir, italya mı fransa mı bi yerlerde üzüm bağları ve bir de malikane gibi birşey kalmıştır.. bu da oraya gidip herşeyi kısa sürede satıp dönmek niyetindedir ama kader bu ya güzeller güzeli Marion Cotillard ile tanışır, bir de hiç bilmediği bir kuzeni çıkar gelir ve olaylar gelişir
gerçekten klasik bir konu ve işleyiş... filmle ilgili hiç bir şey aklımda kalmamış.. izlemezsen gerçekten birşey kaybetmessin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme