Arkadaşlar ingilizcenize güveniyorsanız ve Tüm dünyada benim belirteceğim ülke bölge şehir kasaba köy gibi yerlerin turizm bilgilerine ihtiyacım var araştırıp bulacak ve bulduğu bilgiyi sitemize uyarlayarak yeniden yazacak arkadaşlara ihtiyacım var bana imzamdaki sitede bulunan contact us dan ulaşabilirsiniz (Türkçe mail gönderebilirsiniz) teşekkürler...
off tam bana göre ama önümüzde YDS var
Almanca olmazmi ?
Fiyat?
ücret , çalışma koşulları , kendi adınızı soy adınızı mesleğinizi , bulunduğunuz şehri vb. daha gerekli bilgileri PM 'den ulaştırabilirseniz. sevinirim
İlgilenen arkadaşlar web sitemizdeki tüm ülke bölge şehir kasabalara bilgi girilecek öncelikle işi tam istediğim gibi yapabileceğinize emin olun fiyat konusunu konuşuruz. Hali hazırda bazı ülke, bölge ve şehirlere bilgi girilmiş vaziyette örnek olarak onu kullanabilirsiniz şartımız tabiki bir yerden bire bir şekilde alıntı olmayacak alıntı olabilir ancak sitemize özgü yeniden yazılmış olması gerek...Saygılar...
ingilizceden türkçeye çevirimi olacak
Hayır diyelim Türkiye tıklanıldı kullanıcı tarafından Türkiye ile ilgili turstiki genel bilgiler girilecek ingilizce olarak sonra diyelim ege bölgesi tıklanıldı ege bölgesini tanıtacak bilgiler girilecek sonra ege bölgesinde çeşme veya izmir veya hisarönü tıklanıldı buraya ait turistiki bilgiler girilecek iş bu... saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
ingilizceden türkçeye çevirimi olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme