Şimdi Ara

iyi günler yurtta wifi sorunu çekiyorum yardım edebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler 3 günden beridir wifi ye giremiyorum aynı odadaki arkadaış bağlanıyor ben bağlanamıyorum wifi durumunda gönderilen veri sürekli işliyor ama alınan veri sürekli sıfır bağlantı sınırlı diyor nasıl düzelte bilrim yardı edebilrimisiniz formatta atım pc ye gene aynı

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 28 Mart 2021; 10:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damaqes

Aynı sorun bendede var sanırım tek çözüm şu anda dns ile düzeltmek Tabi kısa Süre oda. Internet var ama bağlanmıyor. Torrenti denedim Download yapıyor ama chrome çalışmıyor. Driver Güncelleme ilede olmuyor . Kafasına göre düzeliyor

Çözüm bulabildiniz mi hocam bende aynı sorundan müzdaribim bende g500 modeli var her yolu denedim düzeltemedim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_17 kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 16:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damaqes

Şuan tam çözüm hatırlamıyorum ama sanırım recovery yaptığım için düzelmiş olabilir. Kesin bir şey söyleyemeceğim.Aradan uzun zaman geçmiş çünkü :). Belkide ip çakışması olmuş olabilir o zamanda. Onada dikkat edin.

2sini de denedim hocam olmadı...
  • engin_17 kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 16:49:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.