İyi üni. |
İyi üni/kötü bölüm | Kötü üni/iyi bölüm - Cevabı
-
-
İyi üni iyi bölüm: BİLKENT CTIS -
-
Her daim iyi üniversitedir. Üniversite ismi çok kapı açar. "Kendini geliştir" masallarına kanmayın. -
O sirada 250k maaş alacak hacettepe aktüerya öğrencisi yks24hedef15000 -
-
iyi şehir -
yillik mi
-
No -
iyi üni kötü bölüm>kötü üni iyi bölüm
tıp>ytü gazi marmarada muh
-
Hatta Kendini geliştirme dediğin şey de çoğu zaman üniversitede bulduğun imkanlar
-
tam da kitabın ortasın dan vurmuşsun. gazi üni olarak tırı vırı bi okul olsada mühendisliği, severek okuyanlar için gerçekten kıymetli bi okul.
-
Bence iyi üni kötü bölümün bir skalası var. İtüde Cevher harbiden meseka yazmazsın sırf itü diye -
yatay yap çap yap kanka. kaldı ki itüde kötü denilen mühendisliklere girip yazılımcı çıkan çok kişi oluyor. muhtemelen okul kafa açıyor baya bi.
-
Hocam okul harbiden kafa açıyor. Şu eebde 10 Saniye geçirince bir şey yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum. Gerçekten o ortam var yani. Ama her fakültede yok bu olay bundan eminim. Yatay işi de zorlaştı baya yks sıralamasına bakıyorlar artık -
Daha dün yasadık en kralını. Cengci agalarla discrete math sınavına girdim. Kendimi en mal hissettiğim anlardandır. 2 tane borozan sınav çıkısı çok kolaydı falan yapıyordu.
Ben patladım tabi :) curve alsam yeter noktasındayım. Statta falan çok daha rekabetçi oluyorum ama kazanması daha kolay orada mesela belli seviyenin ustunde calisirsam AA layacagimi biliyorum. Oraya verdigim emegi cenge versem yine BA ustune cikmam zor veya sans gibi duruyor. Ödev curve u 90 gelio ne alaka mesela bu nasık ortalama. 150 kişiden 3 kisi aksırsa 3 kişi hapşursa ödevin curve u 90 altına iner. Inmemis. Harbiden sağlam kafa açıyorlar.
-
İyi üniversite cevap, ama sırf üniversite iyi diye nefret ettiğiniz bölümü yazmayın.
Kendini geliştirme olayı doğru aslında, ama kötü üniversite tamamen zaman kaybıdır, diploma dışında hiçbir şey kazandırmaz, yıllarınızı yer ve sizi aşağı çeker.
Kötü üniversiteye gideceğinize hiç gitmeyip internetten kendiniz öğrenin derim aslında, ama onu da kimseye saydıramazsınız...
Yani bir üniversite düşünün, hocalar sizden daha tembel ve aptal, öğrenciler desen kimsenin umrunda değil dersler vs; hayalinizdeki eğitim buysa sorun çekmeyebilirsiniz belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 9 Kasım 2024; 15:52:37 > -
Kötü üni, kötü bölüm yazacağız biz -
quote:
Orijinalden alıntı: maviplanettam da kitabın ortasın dan vurmuşsun. gazi üni olarak tırı vırı bi okul olsada mühendisliği, severek okuyanlar için gerçekten kıymetli bi okul.
Merhaba. YTÜ iyi bir üni, ve Gazi Üni de ortalamanın üstünde bulunuyor diye düşünüyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O sirada 250k maaş alacak hacettepe aktüerya öğrencisi yks24hedef15000
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X