Şimdi Ara

iyi üniversitede işletme-ikstisat olunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler doku eylül ege eskişehir falan gibi üniversitelerde türkçe işletme veya iktisat okunur mu? Yoksa direkt işsizlik diploması mı verirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Boğaziçi, Koç , Sabancı, Bilkent, Galatasaray' da okunur.
  • Saydıklarında okunmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuyuz

Saydıklarında okunmaz.

o kadar mı kötü...
  • Dostum troll değil bu vereceğim cevap.

Geçen yıl tek bir sayfa bile , 2-3 satır bile ygs lys çalışmadan sınava giren , yerleşme fikri asla ama asla kafasında olmayan en samimi arkadaşım dokuz eylül işletme okuyor şu anda.

Başka söyleyeceğim bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZorbaHal

Dostum troll değil bu vereceğim cevap.

Geçen yıl tek bir sayfa bile , 2-3 satır bile ygs lys çalışmadan sınava giren , yerleşme fikri asla ama asla kafasında olmayan en samimi arkadaşım dokuz eylül işletme okuyor şu anda.

Başka söyleyeceğim bir şey yok.

zaten bende olurda mf için senaryo kötü giderse diye diyorum...
  • okunur, okuyorum ama yukarıda denildiği gibi koç-boğaziçi-bilkent olmadı sabancı yönetim bilimleri ya da odtü işletme. bunlar dışında tavsiye edemem
  • koç üniversitesinde işletme kazanmak gerek bır de orda 2 kulube gıtmelısın unıversıte sonrasında yale harvard oxford borına unıversıtelerde staj yapmak ıcın gıttıgın kuluplere de bakıyorlar sonra stajı bıtırdıkten sonra ıyı sırkette yuksek mevkıde ıs bulabılırsın koç unıversıte mezunlarına bakabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubbachuck

okunur, okuyorum ama yukarıda denildiği gibi koç-boğaziçi-bilkent olmadı sabancı yönetim bilimleri ya da odtü işletme. bunlar dışında tavsiye edemem

nerede okuyorsun?
  • koç işletme
  • quote:

okunur, okuyorum ama yukarıda denildiği gibi koç-boğaziçi-bilkent olmadı sabancı yönetim bilimleri ya da odtü işletme. bunlar dışında tavsiye edemem

Neden Anadolu Üni'de Hacettepe Üni'de okunmaz ?

Çok mezun var fakat onların arasından sıyrılmak için İngilizcenin üstüne bir dil daha eklense de yine de mi okunmaz ?
  • Okunur. KPSS'ye asılırsın baya. Devlete atanırsın. Misal Gazi, her yıl bir sürü öğrencisi KPSS'den atanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    hocam kamuda memur olmayı düşünüyosanız evet kalbur üstü devlet üniversitelerinde okunabilir ama iş özele geldi mi işin çok zor. ben bir çok şirketin üst düzey yöneticisiyle görüştüm ve top 6 dışında çok göze çarpan bir durum yoksa adam almıyolar neredeyse. Çünkü yukarıda saydığım üniversitelerde diğer işletme mezunlarından farklı olarak hem teorik hem pratik eğitim görüyosun. resmen iş hayatına giriyosun okurken. bunun dışında diğer ayırt edici faktörler iş ağın ve yabancı dil. bunlar da hacettepe de istanbulda marmarada okunurak halledilebilecek şeyler ama 4-0 geriden başlarsınız eğer özel düşünüyosanız
  • bubbachuck B kullanıcısına yanıt
    Kardeş,ekonomi okuyan birisi mesala BOÜN'de işletmecinin işini yapabilir mi ?Yani hangisinin meslek daha garanti ?
  • quote:

hocam kamuda memur olmayı düşünüyosanız evet kalbur üstü devlet üniversitelerinde okunabilir ama iş özele geldi mi işin çok zor. ben bir çok şirketin üst düzey yöneticisiyle görüştüm ve top 6 dışında çok göze çarpan bir durum yoksa adam almıyolar neredeyse. Çünkü yukarıda saydığım üniversitelerde diğer işletme mezunlarından farklı olarak hem teorik hem pratik eğitim görüyosun. resmen iş hayatına giriyosun okurken. bunun dışında diğer ayırt edici faktörler iş ağın ve yabancı dil. bunlar da hacettepe de istanbulda marmarada okunurak halledilebilecek şeyler ama 4-0 geriden başlarsınız eğer özel düşünüyosanız

TOBB ünide de okurken iş hayatına girme oluyor diye duydum ama doğru mu ?

• hedeflerilkbin H kullanıcısına yanıt
    bu soru çok şeye bağlı. ekonomiyi nerde okudun boun işletmedeki adam da okulda aldığı derslere bağlı olarak finans sektörüne girebilir rahatlıkla. eğer yöneticilik bazında işini alabilir mi diyosan iyi bir yerde okuduysa alabilir sonuçta işletme,ekonominin çok geniş iş yelpazesi var. eğer koç-sabancı-bounda ekonomi okuduysa o kişi ikisinin de işi garanti gibi ama nasıl bir iş olacağı kişiye bağlı ama zaten bu seviyede eğitim görmüş işletme ve ekonomi mezunlarının pek birbirinin işini çalma gibi bir durumu olmaz
  • bubbachuck B kullanıcısına yanıt
    Hocam Koç üniversitesinin size sağladığı olanaklar nedir ?
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    tobb evet okul yardımcı olmaya çalışıyo zorunlu stajlar vs ama henüz o top 6 dediğimiz üniversite seviyesine yaklaşabilmiş değil iş hayatında
  • hedeflerilkbin H kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu konuda ilk sırayı kesinlikle öğrenci kulüplerine veririm. okulda neredeyse her bölümün kendine özel kulübü var ve her kulübünde büyük çaplı organizasyonları var. kulüp etkinliklerine kendini verdiğin zaman kendini bir anda türkiyenin en büyük şirketlerinin yöneticileriyle konuşurken buluyosun ayrıca bu kulüplerde 100-150 kişilik ekiplerle kurumsal bir şirket gibi büyük projeler yani etkinlikler düzenliyosun şirketler bu etkinliklerde, kulüplerde ne kadar etkin olmuşsun neler yapmışsın en üst sıraya koyuyolar mülakatlarda çünkü iş düzeni nasıldır nasıl mailling yapılır nasıl ekip çalışması yapılır nasıl liderlik yapılır hepsini tecrübe etmiş oluyosun. bunun dışında tabii ki akademik kadronun seviyesi, çekirdek derslerle sağlanan herkesin sosyal-ekonomik-kültürel-bilimsel her konuda bir fikri olarak okuldan ayrılmasını sağlayan eğitim sistemini de sayabilirim

• Beyler benim durum farklı yahu ben müh. düşünüyorum ama olduda kötü bi senaryo oldu ygsde hemen tmye geçip ordan ilerlemek istiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.