Şimdi Ara

Iyilikten maraz dogar dedikleri bu olsa gerek... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Isinden kovulmasi nasil oldu olay nasi duyuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt
    O bende kalsın boşver. Anlayışın için sağol şimdiden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 yıl önce birinde 500 liram kaldı, şimdiki değeri bile (~1500) önemli bir miktar sayılmaz, yani kaybolsa birkaç yılda unutulur bile.

Ama canımı sıkan, aldatılmışlık ve kazıklanmış hissinden de ötesinde, gerçekten mağdur durumda sıkışmış olan kişilere karşı bile güven duygumu öldürmesi, şefkatimi sindirmesi, yardımlaşma erdeminden mahrum etmesi.

😡 Geçmiş olsun, Allah hayırlı kişilerle muhatap etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böcekli sümük

10 yıl önce birinde 500 liram kaldı, şimdiki değeri bile (~1500) önemli bir miktar sayılmaz, yani kaybolsa birkaç yılda unutulur bile.

Ama canımı sıkan, aldatılmışlık ve kazıklanmış hissinden de ötesinde, gerçekten mağdur durumda sıkışmış olan kişilere karşı bile güven duygumu öldürmesi, şefkatimi sindirmesi, yardımlaşma erdeminden mahrum etmesi.

😡 Geçmiş olsun, Allah hayırlı kişilerle muhatap etsin.

agziniza yüreginize saglik. Tam olarak anlatmak istedigim buydu konuyu acarken. En temel mesaj, anlatmak istedigim tam olarak bu cok güzel özetlemissiniz. Hepsinden cok insan buna yaniyor.

Kendimi övüyormus ya da yaptigimi anlatiyormus gibi olmayi hic ama hic sevmiyorum gercekten ama sokakta bir dilenci, zor durumda insan görsem bu zamana kadar, cikarip para vermeden, basimi dönüp gittigimi bilmezdim. Sokakta bir hayvan görsem girer markete mama, sosis vs gibi seyler alip verirdim. O derecede yüregim dayanamazdi. Inanin o gün bu gündür bu tür duygularim adeta nasir tuttu. Yani dediginiz gibi insani insan yapan duygular ölüyor böylesi sözünün ve erdeminin, borcunun arkasinda olmayan karaktersiz, s....siz, y..sak, o.... cocuklari yüzünden.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.