Şimdi Ara

İyte türkiyenin 3. En iyi araştırma üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Biz izmirli olarak iyte yi izmirden saymıyoruz
    İzmir yüksek köy enstitüsü
  • Gtü bitti iyte başladı
  • Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    Sonunda mantıklı bir yorum
  • Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    kesin öyle olurdu hocam zaten iyte is the new mit yani yanlış mıyım
    şaka maka bu izmirlilerin izmir fetişizmi ve faşizmi beni artık çok baydı
    yok simide geyrek diyomuş yok izmir ankaradan daha soğukmuş (bu cidden komedi bu arada, gölbaşına alalım sizi kışın bi -25 yiyin de kendinize gelin)
  • Gtü p*rnosu bitti şimdi de iyte başladı
  • Birileri adam eliyor
  • Nigga bruh engelli misin kardeş
  • İyteciler kazanacak
  • gtü,iyte gibi ünilerde okuyacağınıza odtü-itü m.t.o.k okuyun daha iyi.
  • Üniversitelerin adreslerinin değişme ihtimali yok mu ?
    Belki 2 sene sonra kampüs bornovanın ortasına taşınacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrisonun Kuklası

gtü,iyte gibi ünilerde okuyacağınıza odtü-itü m.t.o.k okuyun daha iyi.
    Millete saçma sapan tavsiyeler vermeyin.
  • Garrisonun Kuklası kullanıcısına yanıt
    ne saçma bir yorum bu ya
  • Alarak kullanıcısına yanıt
    ilk işe girebilmek için itibarlı üniversite çok önemli.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olursa gör tantanayi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrisonun Kuklası

gtü,iyte gibi ünilerde okuyacağınıza odtü-itü m.t.o.k okuyun daha iyi.
    Çüşşş ! İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
  • Garrisonun Kuklası kullanıcısına yanıt
    Tipe bak bayburttan bahsediyor sanki
  • Trol arkadaşa uyup hata yapacaklar olur, detaylıca açıklacayağım.
    Öncelikle şu saçma savı geçiniz. Neymiş efendim, Yıldız veya İTÜ şurda olsaymış puanı düşük olurmuş, çöp olurmuş bilmem ne bilmem ne. Abicim zaten konum çok büyük bir etken üniversite tercihinde. Sizin akademisyenlerin tercihinden de haberiniz yok galiba. İyi bir akademisyen düşün İYTE'nin konumunu mu tercih eder, yoksa Beşiktaş, Ayazağa gibi yerleri mi ? Okuduğun konum stajını, network şansını vs etkileyen birinci etmen. Hala çıkıp şurda olsa çöp olurdu diyor ama orda da değil zaten. Bu konunun yeterince açık olduğuna inanıyorum. ( Hala konumdan yürüyecek varsa helal olsun )
    Gelelim özel sektör konusuna. Köklü üniversiteler ODTÜ, İTÜ, YTÜ vs özel sektörde çalışan büyük mezun portföyüne sahip üniversitelerdir. Yani kendi adıma konuşmak gerekirse ben gittiğim herhangi kurumda birçok direktörün kendi okulumdan mezun olduğuma tanık oluyorum sen hala İYTE diyorsun şu üniversiteyi bilen zaten kaç insan var ki ? Tutturmuşsun ODTÜ'de ODTÜ diye. Onlar kurdu diye onlar kadar iyi değil İYTE hatta yanına yaklaşamaz.
    1-2 tane alanında iyi olduğu için MIT doktorası yapıp İYTE'ye akademisyen geldi diye reklam yapman çok ironik çünkü bu küçümsediğin okullarda daha iyileri var.
    QS rankings, Times Higher Education bilimsel verilerle geliyor açıklıyor, burda siz 'hocam bak Yıldız X yerinde olsa puanı bitikti' yazıyorsunuz.
    Son olarak Linkedin gibi yerlerden mezun durumlarını inceleyin 1-2 tane çok iyi yerde mühendis görüp bak bu çok iyi diyip atlamayın hemen genel fotoğrafa bakmak lazım. Ben de biliyorum kendi çabası ile çok yükseklerde olan ancak mezunların geri kalan işsizse bu tablo iyi bir tablo olmuyor.
    Sağlıcakla kalın.

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    bu 2 üniversitede sadece bu sitede övülüyor. boğaziçi-odtü-itü-ytü-hacettepe-koç-sabancı-bilkent gibi üniversitelerden alt klasmanda.şehir merkezinden uzak, üniversite öğrencisinin sosyalleşmesini ve kendini geliştirmesini sınırlandıran yerlerde kampüsleri var(dar bir hinterland). tek olumlu yanı az öğrenci alması nedeniyle öğretim görevlileriyle daha iyi iletişim kurmanız. tabii bilgisayar mühendisliği tercih edecekler etsin onlara bir şey diyen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrisonun Kuklası -- 15 Temmuz 2020; 0:8:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.