sipariş verince hemen geliyor muydu kod < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
sipariş verince hemen geliyor muydu kod < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20:25, 300 hala aktif. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tc bile girmeden anonim hesap acılıyo iyzicoda. ama aynı cihazdan girince banlıyolar tüm hesaplarını |
çözümü bulabildiniz mi hocam ? bende de aynı şuan |
Migros çeklerini satmak isteyen olursa dm den yazabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kampanya devam 20:57 |
Kitapsepeti'nden 750 liralık alışveriş yaptım. İyzico ile ödedim. İyzico salı kampanyasından 600'e 300 lira verdi. Kitap kampanyasından da 200 lira verdi. Parolapara kartımı ekleyerek almıştım. Parolapara da eğitim kampanyasından 100 lira verdi. Alışveriş nerede ise bedavaya gelmiş oldu. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1274 hediye para oldu, bunların bir kullanım süresi var mı acaba.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Decathlon dan vemişti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByM4ster -- 19 Kasım 2024; 21:44:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iptal edilen işlemden sonra yeni siparişte vermiyor mu cashbacki? barcından siparis geçtim ama vermedi. |