Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzüldüm oyuncularımıza o soğuk havada top mu oynanır.Şimdi istanbulda olup gece klüplerinde olmak vardı izlanda ne öyle buz gibi.Veya Nusrette takılmak vardı çocukları götürmüşler sanki milli forma milli takım umurlarında.O değilde elin ateist izlandasındaki iş ahlakına bak birde bizim Müslüman futbolcularımızın iş ahlakına bak parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler ya o hesap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havadan dolayi boyle kotu oynadik demek istiyorum ama diyemiyorum. Öyle kötuydukki valla iyi kötuyduk.

• Yılmaz Vural çare.

• Bu takımın bence tek umudu Aykut Kocaman defansif kanser futbol izleriz ama tam sistem adamı defans taş gibi olur
  • Bu akşam oyun düzeni ve oynanan oyun ile Fatih Terim çağ dışı kalmıştır.
    3 sene önce milli takımlar direktörü olarak bir vizyonla tam yetki ile getirildi. Milli takımın on yıllarını belirleyecekti ancak 3 yıl boyunca sadece a takıma bile bir düzen oturtamadi. Milli takımın ilk 11 bile yok.
    Eski düzen ve taktikler tutmayınca pep guardiola gibi işler yapmaya kalkıyor. Ön libero dan stoper kanat oyuncusundan forvet devşirip beki kanat oynatmayi deniyor ama elindekiler mascherano Messi adriano değil... Bizim takımımiz da Barcelona değil ibrahimovic gibi arda yi kadro dışı bırakacak.

• Terim gider artık ama yerine pep de gelse bu ruhsuz futbolculardan bi mok olmaz.

• Ben uyumsuz bi takım görmedim hayatımda ne iki top çeviriyoruz nede iyi kapanıp defans yapabiliyoruz
  • oyunu ne güzel yarı alana yıktık bee, işte hayalimizdeki oyun bu..
  • Fatih terim istifa
    Kampanyası açılsın.
    Vampir gibi yapıştı bırakmıyor.

• Zayif rakibine fazla yuklenmeyen izlanda adamsin

• Valla bizim malum medya İzlanda'yı küçümsedikçe adamlar ikişer üçer koyup gönderiyor Hala akıllanmadılar.
  • Oyle boyle diyorsunuz da ne kadar ekmek o kadar kofte. Td ye ayda 1 milyon maasla bu is yurumez. Adamin disinin kovuguna yetmez ya. Ayda 5 milyona cikar maasi bak gor milli takim kanatlanip ucar

• Bi antremanlarda çalışan futbolcularla bu kadar olur kendini geliştirmek için ekstra çalışan hiçbiri yok tek dertleri para.
  • Adamlar her açıdan üstündü bizden. Fazlasıyla hak ettik.
  • Şu an bana göre maçı umursayan 2 topçu var Tolga ve Caner kalan oyuncuların pas verişinden bile belli umurlarında olmadığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

Bu takımın bence tek umudu Aykut Kocaman defansif kanser futbol izleriz ama tam sistem adamı defans taş gibi olur

en azından belki bir yerlere gideriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zissou

Emre Mor bir önceki milli maç arasında böyle değildi çok şımarttık bu çocuğu

Ee kaç yılda bir böyle genç olup çalım atan çocuk görünce millet kaldırıyor bi taraflarını sonra çocuk köreliyor elde var 0. Bunlar hep geri kalmışlıktan . Emre almanyada orda taviz vermezler

• Lilladass kullanıcısına yanıt
    Futbolcular hep genç reaksyon bile veremiyorlar nasıl suçlayalım ki. Burda tecrübeli isimler vardı bu duruma alışkın onlarda kadroda yok. Oyuncuları suçlamak çok yanlış. Bireysel hatalar dışında.

• Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin ki millete hain damgasini yapistiriyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim mahallenin kasabını berberini bakkalını toplayıp gitsem emin olun bizim milli takımdan iyi oynar.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.