Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçında 3-5 tüy kalmış onuda sarıya boyamış bir alman gurbetçi çomarı var bu herif son oynadığı 3-4 maçtada bariz hatalar yaptı ve hala bu takımda oynuyor
  • Türkiye milli takım kadrosu ; Kalede kovason , defans evlere şenlikson , forvet yokson , teknik direktör egoson.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terim 10.mac sonunda basaramadik oyuncularimla gurur duyuyorum vs. gibi aciklamalarla cebine 7 milyon euroyu indirmis olarak istifa eder

• ÖÖÖ iyi mücadele edemedik.ÖÖÖ ben vazgeçmeyi sevmem,dünya kupasına gideceğiz,ööö hiç bir şey bitmiş değil,öööö geçenkinde de 5 puan arkadan geldik,öööö ben milli takımı kimseye yedirmem.ÖÖÖ primim de yatmış bu ararda eyvallah tüpçü,ööö diğer maçta 9-0-1 deneriz.Nasıl olsa kimse bir şey demiyor
  • Gökhan Töre'ye hak vermeye başladım.

• Volkan babacan kadar uyuz bir kaleci görmedim.Lan ne gelse içeri alıyor.Tipe bak beni çıldırttı.Ulan tam bir kova yemin ediyorum.Pembe panter seni.Ayrıca

PARATOR NEFRETİMSİN.

EMRE MOR NEFRETİM OLMAYA AZ KALDIN

ÖMER TOPRAK NEFRETİMSİN BECERİKSİZ HERİF

VOLKAN ŞEN TAM BİR BEYİN YOKSUNUSUN

YASİN ÖZTEKİN VARLIĞIN YOK GİBİ YOKLUĞUN MOK GİBİ

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Emre mora ekleyim: Bencil,nerede ne yapacağını bilmiyor,dağa taşa şut,velet gibi hareketler.
    Erken şımardı.

Volkan babacanada ayıp etmeyelim şimdi,2golde de hatası yok.

• BİLGİ | Fatih Terim kovulursa alacağı ücret: 25.893.960 TL.

960 lirasiyla 2 ay yasarim sigara haric

• O kadar adilse çıkarsaymış ilk maç batıranları

• Fatih Terim THY pilotunu suçladı.

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU
  • Ömer toprak da bildiğin çöp yalnız
    Yazın dortmunda felan gidiyordu
  • Terim'in taktik bilgisinin yetersizliği ve tüm oyun planınin takimi bagira cagira motive ederek sahada iyi bir sonuc almamizi umit etmek olduğunu anlamamiz cok uzun sürmedi.

-Pirlo'nun kitabından bir alinti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Ara sıra milli maça baktım , Cs go dünya şampiyonası kesinlikle daha zevkli .

11-0 dan 11-16 yaptık hocam inan kat kat zevkli

• Lanet olsun böyle futbola. Zaten geçen maç taraftara da kıl olmuştum İzlanda'nın tezahüratını çaldılar diye. Gerçi imam ve cemmatin osurması meselesi. Teknik direktörü bir şey yaratamayan takımın taraftarı kendi tezahüratını nasıl yaratsın. Eline sağlık İzlanda!

• ANDREA PİRLO'DAN FATİH TERİM İÇİN ŞOK YORUM!

İtalyan futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo'nun otobiyografisinde Fatih Terim'e ayırdığı bölüm dikkat çekti...
    Futbol hayatını Amerikan ekiplerinden New York City FC'de sürdüren İtalyan efsanesi Andrea Pirlo'nun 'I Think Therefore I Play' isimli otobiyografisi satışa çıktı.

Futbolculuk kariyerini anlattığı kitapta pek çok tanıdık isimden bahseden Pirlo'nun Fatih Terim'e ayırdığı kısım ise oldukça dikkat çekiciydi.

Terim'in Milan'ın başında olduğu dönemde deneyimli teknik adamla çalışan Pirlo, Terim'i taktiksel bilgisizlik ile suçlarken, motivasyonunun ise güçlü olduğu yorumunu yaptı.

İşte Pirlo'nun kitabından Fatih Terim satırları:

Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, 'Costacurda, tam burada olman gerekiyor' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, 'Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki' demeye zorunlu hissetmiştim.

İşin daha da kötüsü, konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda acaba bunu Berlusconi'nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için bilerek mi yapıyor diye şakalaşmaya başlamıştık.

Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan'da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı."

Devamı için

http://m.goal.com/s/tr/news/454/t%C3%BCrkiye-haberleri/2016/06/19/24791172/andrea-pirlodan-fatih-terim-i%C3%A7in-%C5%9Fok-yorum

• Yıldırım Demirören: "Biz hocamıza inanıyor ve güveniyoruz. Biz bitti demeden bitmez" diyecek Terim de kalacak. aha buraya yazıyorum.

Fatih Terim'in bahanesi nedir bakalım görelim.

TRT SPOR: FATİH TERİM nasıl bahane üretecek merak ediyorum. 4 milyon dolar alıyor ne verdin? gençlerin önünü açmalı yapacağını yapmıştır.
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    bir de Demirörenson var, tff başkanı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş, Galatasarayın bütçesini alsan İzlanda ligini komple kapsar. Adamlar bildiğin dalga geçtiler. Yazık bu kadar dökülen paralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Ara sıra milli maça baktım , Cs go dünya şampiyonası kesinlikle daha zevkli .

11-0 dan 11-16 yaptık hocam inan kat kat zevkli

Yok 14-16 yaptık baya iyiydi o maç.

• Allahını seven TFF yi kapatsın bizde kanser olmayalım. Yıllardır şansa ve bodoslama ile oynayan milli takım izlemekten bıktık. Şu çıkarılan kadroya bak. Şu oynanan futbola bak bide harcanan paralara bak.

Allah hepinizin...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.