Şimdi Ara

İzlanda-Türkiye |Dünya Kupası Elemeleri| Saat 21:45 ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
4
Favori
11.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre şu hareketleri Dortmund da yapsa ertesi gün kapının önüne koyarlar,19 yaşında çocuğa bu rahatlığı verenler utansın.

• Bence futbola 3-4 yıl ara verelim belki bir şeyler çıkar.

• Bundan önce 3 yemiştik şimdi 2. gelişme var.
  • son dakikada nasıl hırslanıyorlar 1 gol atmak için
  • Emre mor şımarmış.Bu çocuğu bir türlü sevemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

konya taraftarı ve mehter yok, hep ondan..

Krds ne alaka simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Caner

Sırf 1/6 puan için 2 hafta ligden olduk. Nefret ediyorum milli aralardan.

Sorma yahu. Ne güzel Galatasaray çok da güzel top oynuyordu. O kadar yıldan sonra az buçuk futbol izliyorduk, daha doyamamıştık; milli ara girdi ve şu izlediğimiz şeye bak.

Kendimizi kandırmayalım 2016 elemelerde de iyi oynamıyorduk, bir şekilde turnuvaya katıldık ve rezil olduk. Yine iyi oynamıyoruz son 2 maçta nasıl 2 puan aldık şaşırdım. Eğer böyle devam edeceksek zaten 2018'e de boşuna katılmayalım. Yine rezil olup döneriz. Görünen köy kılavuz istemez.

• Kadroyu bir yorumlayalım

Volkan Babacan - İyi bir kaleci olabilir fakat Zaman zaman hataları olmakla birlikte kesinlikle milli formayı haketmiyor

Şener Özbayraklı - Fenerbahçeye ilk geldiği zamanlar çok iyiydi fakat şuan hiç formda değil yerine Gökhan Gönül şart

Mehmet Topal - Stoperde neredeyse 0 hataya yakın bir performans sergiliyor diyebilirim

Ömer Toprak - Milli takıma neden gelmiş hiç bilmiyorum, Törenin tekrar bir şeyler yapması şart bu adamla gitmez

Caner Erkin - Her seferinde rezalet orta açıyor.Açtığı çoğu ortalarda şut çeker gibi ama genede yedeği yok o yüzden Terimde haklı Adam Türkiyenin en iyisi

Yasin Öztekin - 404 Not Found (Neye dayanarak İlk11 başladı hiçbir fikrim yok GS'li arkadaşlarım gereken eleştiriyi yapacaktır zaten)

Hakan Çalhanoğlu - Hayalet gibi orta saha, arada görünüyor o kadar (Sanırım sistem ona uymuyor)

Ozan Tufan - Milli takımda Fenere göre iyi performans sergiliyor.Orta sahada Topal varsa oynatmam yoksa oynatırım

Volkan Şen - Teknik var, hız var, şut yok,beyin yok (Beyinden kastım bu kadar düşünmeden oynayan bir topçu görmedim)

Kaan Ayhan - Genç ve yetenekli bir maça göre değerlendirmek istemem fakat İlk 11 başlamaması gerekirdi

Emre Mor - En süratlı,topla driplingi oldukça yüksek bir oyuncumuz.Forvet oynatan fatih terim utansın

• Terim varken 100 maç yapsak İzlanda ile 100'unu de yenemeyiz.

• 90 dak. sonu bir pozisyonumuz bile yok. Milli takım da bugün bitmiş tükenmişliği oynadı.
  • O değilde egotorun aciklamasini merak ediyorum

• Tek kelime ile rezalet bir futbol.

• Ust aklin oyunlari bunlar,oyuna gelme Türkiyeasaadafadafagfs

• Bu takımı teknik direktörler kurtaramaz. Kimse olayı Arda'nın olmamasına vs. bağlamasın. EURO16'da Arda vardı da ne oldu? Çocukluğumdan beri Türk takımları hep dayan dayan futbolu oynuyor. Büyük takımlarla oynadıkları maçları hep şansa kazandılar. Hayatımda rahat kazanırız dediğim bir büyük maç olmadı. Türkiye'de oyuncu yok. Oynayanlar tanıdıkla torpille bir yerlere gelip medya tarafından ilahlaştırılanlar. Türk ırkı olarak futbola yatkın değiliz desek bir avuç Almanya Türk'ünden bizdekinden daha iyi oyuncular çıkıyor ki milli takım da neredeyse onlardan oluşuyor. 80 milyonluk ülkeden 18 kişi çıkaramıyoruz. Bunun nedenini sorgulamamız lazım. Tanıdığı, torpili ortadan kaldırıp tekniği, taktiği bilen en az üniversite eğitimi almış bilinçli altyapı hocalarıyla bu sorun çözülür. İşi bilen, hangi öğrencinin hangi dalda başarılı olacağını kestirebilen ve çocukları ona göre yönlendiren özverili Beden Eğitimi öğretmenleriyle çözülür bu sorun. Parayı beş para etmez başarılar için prim diye dağıtan federasyonlarla değil, altyapıdaki çocukların eğitimine, barınmasına, yemesine, içmesine harcayan federasyonlarla bu sorun çözülür. Devir artık gaz vermeyle maç kazanma devri değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• grubtaki ilk yenilgimizmiş

• İşte milli hırs diye buna denir
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Geleneksel

• maç sonu
    İZLANDA 2-0 EGO
  • Nihat'ın olduğu dönemleri özledim ben. Lozan Park Cafe'ye gidip maç izlemeyi özledim. Tabii suriyelileri doldurdular oraya. Allah belamızı versede kurtulsak ya.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.