Şimdi Ara

izlandada geçim dedikleri gibi kolay mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben izlandaya gitmek ve orada yaşamak istiyorum daha lise öğrencisiyim avrupa pasaportum var. ingilizcem orta seviye garsonluk hoşuma gidiyor kolay mesleklerle izlanda'da geçim sağlanabilir mi? (liseyi bitirince gitmek veya güzel bi uni tutturabilirsem uniyi bitirince gitmeyi düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarhana35 -- 28 Ağustos 2018; 2:19:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garson olacaksan uniyi niye burda okuyup eziyet ediyorsun kendine?

Bir de neden izlanda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa İzlanda'ya gitmeyi isteyen birini duydum.
  • "Garsonluk hoşuma gidiyor" lafını da bu forum sayesinde duymuş olduk.
  • küçükken bende senin gibi düşünüyordum ülkenin bu durumu canımı sıkıyordum ama yapamadım boşver uğraşma

• Garsonluk hoşuma gidiyor, vay anasını be.

• EU pasaportu varsa gidip orada eğitimini tamamlamak daha mantıklı olmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garson olup milli takımda oynayabilirsin.
  • Kendine göre zorlukları vardır tabi. Oradaki garsonla mühendisin eşit sayılacağını da sanmam

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    üniversiteyi orada okumaya karar verirsem garsonluk yapmayı düşünüyorum burda okursam da orada o mesleği yaparım yani üniversite okurken geçim için yeterli olur mu anlamında

• quote:

Orijinalden alıntı: tarhana35

üniversiteyi orada okumaya karar verirsem garsonluk yapmayı düşünüyorum burda okursam da orada o mesleği yaparım yani üniversite okurken geçim için yeterli olur mu anlamında
    bilmiyorum izlandanın çok bunaltıcı iklimsel sorunları var 20 saat gündüz 20 saat gece vb durumları var iş okul saatleri falan takla olabilir

ve üniversite açısından daha iyi yerler var emin olabilirsin

garsonluk da kolay iş değildir devam zorunluluğu olan bir okulla birlikte çok çok zor benim arkadaşım ankara hukukta okuyor devam zorunluluğu yok 1 ay küçük ve çok yoğun olmayan bir kafede çalıştı çok zorlandı

bu işi çok iyi araştır durumları kavra bunları kabullenerek git oraya avrupanın en zorlu iklime sahip izole ve çok çok küçük bir ada ülkesine gidiyorsun nufusu bizim sivas kadar bile yok izlanda diploması da dünyada ne kadar geçerlidir bilemeyeceğim çok iyi öğren bu işi ve sakın yılma bazı arkadaşlar biraz moral kırıcı mesajlar yazmış :(

• onlarda liseli bir türk gelsinde burda garsonluk yapıp üniversite okusun diyordu. kolay mı oğlum o işler. önce kendi vatandaşını sonra avrupa birliği vatandaşını en son seni alır. acayip kalifiye bir mesleğin olması lazım ki sana vize çıkarmak için uğraşsınlar.
  • Bulgaristan pasaportum var vizesiz gidebiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Garson olacaksan uniyi niye burda okuyup eziyet ediyorsun kendine?

Bir de neden izlanda?
    Abim de şuan İzlanda'da daha kolay olur diye düşünüyorum. İngilizceyi iyice öğrendikten sonra üniversiteyi orada tamamlamayı ve liseyi bitirdikten sonra gitmek istiyorum. eğer güzel bir üniversite tutturabilirsem Türkiye'de okumayı planlıyorum. Yine de başka ülkelerde yaşamak başka kültürler öğrenmek de güzel bir şey bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: tarhana35

Abim de şuan İzlanda'da daha kolay olur diye düşünüyorum. İngilizceyi iyice öğrendikten sonra üniversiteyi orada tamamlamayı ve liseyi bitirdikten sonra gitmek istiyorum. eğer güzel bir üniversite tutturabilirsem Türkiye'de okumayı planlıyorum. Yine de başka ülkelerde yaşamak başka kültürler öğrenmek de güzel bir şey bana göre

Alıntıları Göster
    Abinin orda olmasi cok iyi sana kol kanat gererse takıl pesine

Uniyi de orda hallet ne yapacaksin burda okuyup

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.