Şimdi Ara

İzlenecek kanalı belirlemede cam modül ve uydu alıcı farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce herhangi bir tv platformu üyeliğim olmadı.Filbox'ı yeni keşfettim.Bana mantıklı geldi.Almayı düşünüyorum.Ama kişisel bir sorunum var.Bu platformdaki bazı kanallar aile ortamı ve cocuklar için uygun değil sanırım.En başta Penthouse tv
    Sorum şu;Penthouse veya bu platformdaki herhangi bir kanalın kanal listesinde görünmeme imkanı var mı? Cam modül uydu alıcıya göre bu konuda daha esnek olabilir mi?
    Sırf Penthouse yüzünden Filbox'tan vazgeçmek üzereyim.Evli barklı,çoluk çocuk sahibi olunca böyle oluyor işte

• Uydu cihazlarının çoğunda istemediğiniz kanallara kilit koyma,kilitli kanalları gizleme özelliği vardır.Modülün kanalı kitleme,gizleme gibi özelliği yoktur,onun görevi platformdaki şifreleri çözmektir.Kullanmakta olduğunuz cihaza modül alacaksanız,marka model yazın,yanıt veren olacaktır.
  • Cinsel içerikli kanalı istemedeğiniz takdirde zaten açmayacaklardır. Açıksa.bile kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca çocuk.kilidi de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penthouse'u açtırmak için sizin sözlü onayınız olması gerekli, onaylamadan açmıyorlar. Ayrıca açık olsa bile çocuk kilidi koyabilirsiniz ayrıca gece yarısından sonra yayın yapıyor kısacası istenmeyen bir durum yaşanması biraz kullanıcıya bağlı.
  • forum arkadaşım bence değmez penthouse tv yi açmak için filbox modülü almana ben açtırdım almış olduğum alıcının yanında hediye verildi bir yıllık olarak telefon ile aradım açtılar,gece 12 den sonra yayın veriyor ve soft yayının
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.