Şimdi Ara

İZMİR 2004 mod grand vitara 2.0 otm usta ve marka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün aldığım 2004 model suzuki grand vitara 2.0 otomatik vites aracıma ruhsatı üzerime almadan lpg taktırmayı düşünüyorum İZMİR de usta ve marka önerisinde bulunurmusunuz ... araca baktırdığım suzuki servisi marka olarak yazmak istemediğim için söylüyorum lpg ye 2000 lira verilmez 1000 liralık yerlileride düşünme 1300 lük italyanlardan birisini takdır önemli olan ustanın montajı dedi, izmirden marka ve usta ismi bekliyorum özellikle bu araçtan kullanan arkadaşlardan, herkese şimdiden teşekkürler...

• sayın ulash1907: öncelikle aracınız hayırlı ve uğurlu olsun..kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..ustanız sanırım kendince bir yotum yapmış.. ancak 2000 lirada verilir bir lpg sistemine verilmez diye bişey yok.. ancak sizin bütceniz ve durumunuz önemlidir bu konuda..piyasada çok kaliteli cihazlar mevcut.. izmirde olmanızdan ötürü size en randumanlı en ideal cihaz bence zavoli dir..türkiye distiribütürü polaris lpg izmirdedir...ustalıkları şüphesiz 1 numaradır..farklı cihazlarda var prins vsi, telefleks gfi, vialle , tartarini, omvl, lovato ,landirenzo.. margas..margas tamamiyle yerli olup yerli kitlerin enkalitelisidir..ve türkiye lpg sektürünün en iyi ustası faruk usta(FARUK BEKTAŞ.) önderliğindedir..faruk ustamız eskiden zavoli türkiyede(polaris lpg) zavolinin teknik danışmanlığını yapmaktaydı...karar sizin..tekrar hayırlı olsun dileklerimle saygılar..
  • mehmet usta teşekkür ederim, yazdıklarınız doğru, usta benim maddi durumum için söyledi zaten çünkü şartlarımı oldukça zorlamıştım değilsw prins veya telefex e kimse bişey diyemez herhalde, birde benim için önemli olan ayvalıkta servis zavoli ve atiker var galiba zavoli taktıracağım, teşekkürler.
  • 2.Grand Vitaram ikisinde de BRC kullandım. Takrıdıktan sonra bi daha Gaz servisine uğramadım. Suzuki'de BRC'yi tek geçerim.

Hayırlı olsun...
  • Ben MTM kit taktırdım (enjektör prins in kullandıgı japon enjektör,gerisi BRC ile aynı),
    Çok çokta mennunum,yalnız benim usta arkadaş olduğu için enjektöre giden kabloları kısacık yaptı,performans ve subabların ömrü için çok önemli bu kısalık.Ayrıca
    araziye cıkabileceğimi düşünerek tank doluma giden lpg tesisatını benzin tankını sokerek sakladı,
    2 gün uğraştı,zaten ondan başka da bana bunu kimse yapmaz,olay işçilikte doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan77 -- 14 Ekim 2010; 15:04:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.