Bildirim
İzmir Amerikan vs. Ankara Fen Lisesi
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şuan nerede yaşıyorsunuz
İkisi de bildiğim kadarıyla birbirinden farklı bir fen lisesi diğeri amerikan koleji
İleride ne olmak istiyorsunuz sözelse sakın fen lisesine gidip çile çekmeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İleride yurt dışında okumak istediğimden dolayı ve kolaylaştıracağı için Amerikan Lisesini de düşünüyorum.
Adana'da oturuyorum :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Furkan amerikamda sa okusan tam bursla amerikada üniversite kazanman çok çok zor. Lisans eğitimini burada alıp master için ivy league düşün.
Çok çok zor dedim, bu merdeyse imkansız demek. Neredeyse işim yurtdışı üniler olduğu için biliyorum. Tam burs olmazsa o hayalindeki üniler için senede 40 bin vermen gerekir..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim amacım ve hedefim kabul almak. Herhalde tam burslu okumak zor diye yanlış yazdınız, kabul almak zor benim için (herkes için).
Full scholarship maddi duruma göre veriliyor ve benim ailemin aylık geliri yaklaşık 500$. Sitede 60.000$ aylık altı alanlara burs verilir yazıyor :)
Bir de kabul meselesinde bana yardımcı olabilecek uluslararası Math derecem var lisede robotiğe de gireceğim + fizik.
Gönüllü olarak yazları Antep Turkcell Gezegenevi'nde çalışacağım. Okul döneminde ise sivil toplum kuruluşlarında.
Stanford , MIT ve Harvard'dan yabancı arkadaşlarım var tüyo alıyorum.
Muhtemelen Ankara Fen seçeceğim. International Baccalaureate programı da zorunlu değilmiş araştırdım. Okulun sana IB müfredatı verdiği halde sen normali seçersen o zaman sorun oluyormuş. Zaten Ankara Fen'de sadece normal müfredat var no problem.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X