Şimdi Ara

İZMİR de ATARİ SALONU KALDI MI? METAL ATARİ KOLU LAZIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 4 yönlü motor kontrolü yapmam lazım ve eski atari salonlarında kullanılan, metal joysticklerden lazım, İzmir de elektronikçilerde bulamadım.

Hala çalışan ATARİ salonu bilen ya da, elinde bu koldan olan var mı acaba?

• Karabağlar-Aydın mahallesinde 1 adet olması lazım..

olmadı mezarlıkbaşındaki robin hood daha nefes alıyorsa oraya uğra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratti35

Karabağlar-Aydın mahallesinde 1 adet olması lazım..

Kardeş bende karabağlardayım, Aydın mahallesine 15 dk uzaklıktayım, tam yerini tarif edebilecekmisin?

Tekrar teşekkürler...
  • quote:

Karabağlar-Aydın mahallesinde 1 adet olması lazım..

robin hood oyun oynama saplantısının bende oluştuğu yer.
  • robin hood neresinde tam olarak mezarlıkbaşının?

Yardım için saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byted1 -- 28 Nisan 2007; 23:19:10 >
  • Hocam birkaç senedir gitmiyorum o taraflara..Am tam olarak şöyle bir yerdeydi..
    böyle eskiçamlık girişinde bir lise var endüstri meslek, 9 eylül yüksek okul vs.. bişeyler yazıyordu..yanında halı saha.. işte oraya varmadan sol taraftaki sokaklardan birine dal,, böyle sokağın aşağısında 5-6 metrelik bir köprü var... oraya doğru in.. sonra sola dön 100 metre.. oralarda olması lazım..

robin hood da.. ikiçeşmeliğin en aşağısında.. böyle katlı otopark vs.. ye daha varmadan 20-30m geride sağ tarafta ..

inş bulursun.. ve umarım anlatabilmişimdir..
  • bir ara benimde aynı projem olmuştu, ve aynı joystick kolu aramıştım, İzmirde bu makinaların bakımından sorumlu servis şirkete kadar ulaşmıştım ama sonra vazgeçtim irtibat kurmadım, onların vereceği fiyata değmez diye düşündüm, şu an adres bilgilerini hatırlamıyorum 5 sene kadar oldu, sana tavsiyem otomasyon malzemeleri sana firmaları araştırman, çok fazla malzeme var mutlaka bu amaca uygun parça bulursun,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • robin hood iki çeşmelikten inerken yokuşun tam sonuna doğru katlı otoparka gelmeden sağda
  • @muratti35, @Triquetra, @ultraaslans

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar;

@muratti35; dediğin lisede okumuştum kardeşim, dediğin yeri çok iyi anladım, sanırım bulabilirim

@Triquetra; tavsiyen için saol kardeşim, ancak bunu istememin sebebi, çok dayanıklı olması, ben çok ani ve sert kullanıcam proje içinde, bu iş için otomasyon alanında kullanılan joystickler biraz daha pahalı ve dayanıksız olabiliyor, yine de araştıracağım

@muratti35, @ultraaslans; robin hood adlı salonun yeri için tekrar saolun, oraya da bakıcam

• Ne demek..
    İnşallah aradığını bulursun.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Ne demek..
    İnşallah aradığını bulursun.
    Kolay gelsin..

Eyvallah kardeş, saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.