Şimdi Ara

İzmir'de benim için elden ürün alıp kargolayabilecek referanslı üye aranıyor hizmet bedeli 1000TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İzmir'de benim için elden ürün alıp kargolayabilecek referanslı üye aranıyor hizmet bedeli 1000TL.

Arkadaşlar merhaba İzmirde bir ürün buldum ama yeterli güveni tesis edemedim. O sebeple benim yerime ürünü teslim alıp bana kargolayabilecek referanslı üye aramaktayım. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş gerekiyor. Satıcıyla buluştuğunuzda onun hesabına havale yapıcam. siz de bana kargolayacaksınız. Hizmet bedeli olarak 1000 tl vericem.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• bence İzmir'in neresi olduğunu yazarsanız daha kolay birisini bulursunuz.

• Hizmet bedeli önemli değil satıcı neresinde İzmir in hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hem 17 Yıllık Forum Üyeliğiniz hem de Referansınız olmasına rağmen güvenmiyorsa kendisi kaybeder.

Sizi tanımama rağmen ürün satmış olsaydınız ÖNCE havalesini yapar sonra KARGO için beklerdim.

• Hocam İzmir'in neresinden alacaksınız. Devlet memuruyum Karabağlarda devlet okulunda idareciyim. Paraya gerek yok. Karabağlar tarafında ise ücretsiz halledebilirim isterseniz

• konum neresiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

İzmir Karabağlar da

• citiraga kullanıcısına yanıt

Karabağlarda hocam.

• burlion kullanıcısına yanıt

Bergama da ikamet ediyorum hocam bana epey uzak 100km civarı. Yukaruııda bir arkadaş yazmış karabağlar tarafında işyeri olan. O yardımcı olacaktır. Yakın olsaydı hallederdim işinizi. Saygılar izmir den selamlar.

• Eğer birini bulamadiysaniz yarın sabah halledebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.