Arkadaşlar İzmir'de elektronik devre elemanlarını bulabileceğim semt hangisidir? Bir iki gün içerisinde İzmir'e gitmeyi planlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..
çankayada onur iş hanındaki dükkanlar. fazla bir şey almayacaksan buradan alabilirsin. çankaya metroda inersen ordan bir dakikalık yol.
birde yenişehir gıda çarşısı var orası daha uygun ama yolu daha ters.
cankaya
Çankaya "2. Onur pasajı" tek yerdir, 1. Onur müzik ağrılıklı yerdir ama yine elektronik vardır, 3. Onurdada olması gerekiyor, sen hepsini dolaş zaten birbirlerine yakındır.
teşekkürler arkadaşlar..
1.onur iş hanı emre elektronik hiç sevmem 100ohm luk 10 tane direnç diyoruz elimize gelmiş 1kiloohm sadece adaşım diye yazdım duruyosa oraya gidebilirsin çankaya metrodan yukarı çık ilk gördüğün kişiye sor abi 1.onur iş hanı nerde adam havayı içine çeker gözünü kapar açar gözlerinin parıltısı ile içindeki o kıpırtının verdiği sımsıcak enerjinin beyinden dile geçerek işte burdan gitceksin demesi seni o yolu buldurur sende zıplar olay baaaa dersin sonra yukardan uçak falan geçer karşında trafik polisi belki ben bile yanından geçer selam veririm neden olmasın şu küçücük fani dünyada... çok mu konuştum ne tmm hem çok konuştum hem boş kendime
Arkadaşlar, ben de Kuşadasın'da oturuyorum, İzmir'den gidip malzeme almayı ben de planlıyorum, İzmir'in haritasına baktığımda Çankaya diye biryer göremedim, Bahsettiğiniz Çankaya Konak ilçesinde mi?
Almayı planladıklarım ise; Bt 137 1N4001 Pentrax Bakır plaket (ama 30x30 fln) 15 karakter (led) display Optocoupler Röle Sg3525 Tl494 555 3055 Asetatlı kalem fln. Bunları orada bulabilir miyim?