Şimdi Ara

İZMİR'DE ELEKTRONİK PARÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İzmir'de elektronik devre elemanlarını bulabileceğim semt hangisidir? Bir iki gün içerisinde İzmir'e gitmeyi planlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..

• çankayada onur iş hanındaki dükkanlar.
    fazla bir şey almayacaksan buradan alabilirsin.
    çankaya metroda inersen ordan bir dakikalık yol.

birde yenişehir gıda çarşısı var orası daha uygun ama yolu daha ters.
  • cankaya
  • Çankaya "2. Onur pasajı" tek yerdir, 1. Onur müzik ağrılıklı yerdir ama yine elektronik vardır, 3. Onurdada olması gerekiyor, sen hepsini dolaş zaten birbirlerine yakındır.
  • teşekkürler arkadaşlar..
  • 1.onur iş hanı emre elektronik hiç sevmem 100ohm luk 10 tane direnç diyoruz elimize gelmiş 1kiloohm sadece adaşım diye yazdım duruyosa oraya gidebilirsin çankaya metrodan yukarı çık ilk gördüğün kişiye sor abi 1.onur iş hanı nerde adam havayı içine çeker gözünü kapar açar gözlerinin parıltısı ile içindeki o kıpırtının verdiği sımsıcak enerjinin beyinden dile geçerek işte burdan gitceksin demesi seni o yolu buldurur sende zıplar olay baaaa dersin sonra yukardan uçak falan geçer karşında trafik polisi belki ben bile yanından geçer selam veririm neden olmasın şu küçücük fani dünyada... çok mu konuştum ne tmm hem çok konuştum hem boş kendime

• Arkadaşlar, ben de Kuşadasın'da oturuyorum, İzmir'den gidip malzeme almayı ben de planlıyorum, İzmir'in haritasına baktığımda Çankaya diye biryer göremedim, Bahsettiğiniz Çankaya Konak ilçesinde mi?

Almayı planladıklarım ise;
    Bt 137
    1N4001
    Pentrax
    Bakır plaket (ama 30x30 fln)
    15 karakter (led) display
    Optocoupler
    Röle
    Sg3525
    Tl494
    555
    3055
    Asetatlı kalem
    fln. Bunları orada bulabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • davlf1 kullanıcısına yanıt
    selamlar aradığınız elektronik malzemeleri alabildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seçkin035

selamlar aradığınız elektronik malzemeleri alabildiniz mi ?

Sayın seçkin İzmire yolum düşmedi, İstanbul'a gittikçe, malzemelerimi oradan tedarik ediyorum.. : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.